Zero elder8472 Pa nije ti problem niti za one koji žele izvorno iskustvo, samo treba nabaviti fizičko izdanje i prije instalacije na konzolu isključiti internet i tako onda igrati dok se ne pređe Lies of P, onako kako je "zamišljeno". Nema na čemu za rješenje.
foggy Torgue Nisam jos isao istraziti sve o njima, ali nacuo sam od nekog da jesu. Znaci sad su mi jos drazi jer sam zadnje 3 godine totalni fanatik za svim korejskim, od serija do klope i evo sad si mi dao zeleno svjetlo da budem i s ovim zadovoljan. Odlicno, nadam se da ce biti jos igara i da ce ovu kvalitetu samo nastaviti. Iako, nemam pojma kak da sami sebe nadmase.
Torgue foggy Sad sam malo gledao, igru je napravio Round8 Studio, koji je podružnica Neowiza, korejskog izdavača i glazbenog studija/izdavačke kuće. Prije Lies of P su napravili Bless Unleashed, MMORPG (što nije čudno za korejski studio).
DarkPunisher Ja u biti jos ne vjerujem da je takav nepoznati korejski studio slozio ovo cudo. Ak se ne varam korejci rade i Wu Kong za kojeg sam bio skeptican, vise nisam. Ovako se rade igre, vidi se ogroman trud i ljubav ulozeno u ovo. Svaka im cast.
master_x mrcina Ja sam isto zapeo na tome bossu. To kad krene u drugoj fazi,ne staje.Sa strujom ga uništavam,al leti na sve strane ne staje. Al past ce jednom.
mrcina master_x Polako, uzeo sam pauzu, kad - tad će pasti. Možda nakon patcha bude lakše.. ne bi mi smetalo 😁. Razmišljam i o respecu, možda moj build nije dobar. U svakom slučaju, sretno.
kauboj Miro Nisan tija nista imenovati da ne navucen rat ali meni ce vise ova igra ostati u sjecanju nego jedna souls ekskluziva na koju vecina svrsava. Bolje reci koja pa da te mrzi samo jedna strana. Ovako te, cisto preventivno, hejtaju obje.
Miro kauboj Neznan meni je uvik nekako bolje kad me mrzu svi a ne samo pojedinci Zero A bogami nemozes reci da je orignal kad je i ona kopija uz varijacije. I dalje mi najbolja souls igra ostaje Demons Souls prva jedina orginalna najdraza.
Zero Dosta je prozirna i ta insinuacija o kojoj se igri radi. Ja ću samo reći da je od te igre prošlo skoro 10 godina i da original to i ostaje. Što se kvalitete tiče, onda je bila vrh, vrh je i sad. Ovo je po svemu sudeći samo jako dobra kopija uz manje varijacije. Meni je samo zanimljivo za vidjeti koliko dobro sve te kopije dobro prolaze po pitanju kritike. Izgleda da dobar dio tih studija kuži da postoji tržište koje cijeni ajmo reći HC akcijske avanture s primjesama RPG-a, s naglaskom na igrivost.
Zero Miro A je, ali tu smo prvi put dobili veći iskorak od Souls fomule s obzirom da se forsirao znatno agresivniji stil igranja. Plus okruženje kasni srednji vijek, ovo ono. Ali kako god, svi imamo svoje favorite…po pitanju novih igara uvijek je dobro da se i početni dojmovi malo slegnu pa se situacija objektivnije sagleda. Ovdje je posao dobro obavljen, pa ne sumnjam da je igra barem 8/10.