Još nisam zaigrao ovo čudo, ali već želim par nastavaka!

Ja u biti jos ne vjerujem da je takav nepoznati korejski studio slozio ovo cudo. Ak se ne varam korejci rade i Wu Kong za kojeg sam bio skeptican, vise nisam. Ovako se rade igre, vidi se ogroman trud i ljubav ulozeno u ovo. Svaka im cast.

DarkPunisher korejci rade i Wu Kong

Misliš na Black Myth: Wukong? Taj rade kinezi.

elder8472 E jbg, najgori ishod je kad želiš staviti ali ne pruža ti se više ta opcija.

Miro

A kaj cu sad kad sam igru kupio u nedjelju. Nema veze 😁 uzivat cu tako i tako

Jadan Lords of the Fallen mora izaci iza Pinokija

mrcina Ja sam isto zapeo na tome bossu.

To kad krene u drugoj fazi,ne staje.Sa strujom ga uništavam,al leti na sve strane ne staje.

Al past ce jednom.

master_x

Polako, uzeo sam pauzu, kad - tad će pasti. Možda nakon patcha bude lakše.. ne bi mi smetalo 😁. Razmišljam i o respecu, možda moj build nije dobar.

U svakom slučaju, sretno.

Miro Nisan tija nista imenovati da ne navucen rat ali meni ce vise ova igra ostati u sjecanju nego jedna souls ekskluziva na koju vecina svrsava.

Bolje reci koja pa da te mrzi samo jedna strana. Ovako te, cisto preventivno, hejtaju obje.

Dosta je prozirna i ta insinuacija o kojoj se igri radi. Ja ću samo reći da je od te igre prošlo skoro 10 godina i da original to i ostaje. Što se kvalitete tiče, onda je bila vrh, vrh je i sad. Ovo je po svemu sudeći samo jako dobra kopija uz manje varijacije. Meni je samo zanimljivo za vidjeti koliko dobro sve te kopije dobro prolaze po pitanju kritike. Izgleda da dobar dio tih studija kuži da postoji tržište koje cijeni ajmo reći HC akcijske avanture s primjesama RPG-a, s naglaskom na igrivost.

kauboj

Neznan meni je uvik nekako bolje kad me mrzu svi a ne samo pojedinci

Zero

A bogami nemozes reci da je orignal kad je i ona kopija uz varijacije. I dalje mi najbolja souls igra ostaje Demons Souls prva jedina orginalna najdraza.

master_x Gdje mogu napravit respec?

Nakon ch7 bossa dobiješ ključ i otvoriš jedna vrata malo niže u ch7. Tamo se radi respec a moneta su zlatnici sa drveta. Iako, nisam još upalio igru nakon patcha, a pišu da bi sada trebao moći napraviti respec pored drveta.

Miro A je, ali tu smo prvi put dobili veći iskorak od Souls fomule s obzirom da se forsirao znatno agresivniji stil igranja. Plus okruženje kasni srednji vijek, ovo ono. Ali kako god, svi imamo svoje favorite…po pitanju novih igara uvijek je dobro da se i početni dojmovi malo slegnu pa se situacija objektivnije sagleda. Ovdje je posao dobro obavljen, pa ne sumnjam da je igra barem 8/10.

elder8472 Jucer sam otkrio drvo i mozes respec raditi kod drva. Jedino dode 4 tih zlatnika.

Igram na xbox-u i nema patcha za sada. Ne znam kakva je situacija na ps-u ali pretpostavljam da je patch prvo išao na PC.

Zero

Ma je ali si isto mogao laganije igrati uz dodge, ja u niti jednom souls nastavku nisan stisa parry mozda san proba u sekiru ali nije ni tamo mene to slusalo.

Koliko god mi se dojmovi slegli ova igra nikako nemoze biti manje od 9/10. Ponavljam kraj igre i prica su cudo uz sve ostale pluseve. A sam setting igre mi je do sad najdrazi u souls igrama.

elder8472

Kod drveta se moze nakon patcha prije nije moglo.

Genesis

Koliko san cita lakse ce se biti levelati ali ces i dalje pisati krv

foggy

Jebene baliste puta 5🤣🤣🤣🤣

Genesis

Ja prije patcha sam zastao kod archbushupa, poslje patcha sam ga s prve prosa

mrcina

Meni je patch bio jucer kad sam upalio ps isntaliran. Tako da jucer u toku dana je za ps bio.

Probao sam danas ponovo ch8 bossa i ne ide. Napravio sam dva puta respec i opet ništa. Mislim da sam završio s igrom, previše frustracije i uloženog vremena a napretka nema. Žalosno ali istinia. Zadnja takva igra bila je Elden ring i uspio sam ju završiti. Sjećam se da je također bilo muke ali ne ovako. Ocjenu ne mogu dati jer nisam došao do kraja i samim time bila bi subjektivna. Čekao sam patch ali meni na xbox-u patcha nema. Obrisao sam igru i ponovo instalirao u nadi da će skinuti nadograđenu verziju… ali nije. Ne znam da li još netko igra na xbox-u osim mene (i @Miro) pa da može provjeriti ali i s tim sumnjam da ću ovo više zaigrati. Ostalima sretno jer mislim da neke dionice nemaju veze sa skillom već isključivo i samo srećom.

mrcina

Ja san je jucer odma izbrisa.

Napravi respec i od sa advance buildom vidin da je to sad top. Kad nabavin igru za ps5 krecem sa advance.

Uzmi onaj acid spear i deri

Ako neces sa tim obavezno moras sa grindstoneom staviti nesto na oruzje jer to radi ogroman damage

mrcina Ja sam isto odustao na Chp.8.

Boss je malo prenaporan u drugoj fazi.To suludo lockano mlatarenje je nemoguce izbjeci.

U neko skorije doba.I tako mi za 4 dana istjece Gamepass,a nemam namjere produžiti pretplatu zbog nedostatka vremena.

mrcina evo ako moze pomoc kak sam ga ubio

Timestampovi su u descriptionu. Ch6 je gro tezi boss, a ovaj je onako, tricky

Pozdravlja vas jedan fini gospodin iz Jaske i kaže da Vam prenesem da je ovo prije patcha. Ne igram igru pa je znam što to znači ali sam dobar prijatelj 🤷‍♂️

Pao boss iz ch 4 iz druge. Ne znam jel patchano ili ne, ali druga faza je još lakša bila.

prayer Ma vidi ti Jelaša, opet pobjeda. Makar mu je valjda jasno da mi ovdje ne priznajemo GS, samo trofeje.

Uh kako me ch 6 boss u drugoj fazi rastura. Summon krepa i frajer samo udara i ne staje. Jebote parry pogodit.

E tak, sad se može krenut rokat.

Steelbook je čisti sex, predivan.

Još je par komada na Infomarku… ko hoće, sasvim je pristojna cijena.

Tuhy ses, a igra jos veci!

Meni ovaj swamp thing pao iz prve, vjerojatno najlaksi do sad. Nikog nisam iz prve uspio…

Tuhy joooj kad vidim ovo dodje mi da kupim za ps5, iako mi na gamepassu free igra….

ThomasAAnderson

Si uspjel kolega?

Meni je trebalo jucer 5 ili 6 pokusaja da ga pobjedim. Sad neznam dal je do patcha ili sam jednostavno napokon na dobrom tragu s buildom.

Da nema onog njegovog kad buffa oruzje pobjedio ga bi prije. Al ono je tako tesko izbjec da su strahote.

elder8472 Si uspjel kolega?

Ode budala iz prve sad ujutro.

Imao sam sreću, aktivirao sam kocku s onim da spectre privlači pažnju, summon mi je preživio skoro cijeli hp do druge faze i onda sam ga samo rokao s bacajućim pizdarijama i trčao ukrug čim dalje od njega 😅

ThomasAAnderson Ode budala iz prve sad ujutro.

Ovo mi bude najbolja stvar mucis se ko konj nema pomaka ugasi pa sljedeci put prodes iz prve.

A i summon mi je skroz u kurcu u jednoj borbi nemoze priziviti prvu fazu u drugoj izgura do druge faze i skoro do kraja bez da ga lljecim