Lies of P
Još nisam zaigrao ovo čudo, ali već želim par nastavaka!
Ja u biti jos ne vjerujem da je takav nepoznati korejski studio slozio ovo cudo. Ak se ne varam korejci rade i Wu Kong za kojeg sam bio skeptican, vise nisam. Ovako se rade igre, vidi se ogroman trud i ljubav ulozeno u ovo. Svaka im cast.
DarkPunisher korejci rade i Wu Kong
Misliš na Black Myth: Wukong? Taj rade kinezi.
Jadan Lords of the Fallen mora izaci iza Pinokija
Dosta je prozirna i ta insinuacija o kojoj se igri radi. Ja ću samo reći da je od te igre prošlo skoro 10 godina i da original to i ostaje. Što se kvalitete tiče, onda je bila vrh, vrh je i sad. Ovo je po svemu sudeći samo jako dobra kopija uz manje varijacije. Meni je samo zanimljivo za vidjeti koliko dobro sve te kopije dobro prolaze po pitanju kritike. Izgleda da dobar dio tih studija kuži da postoji tržište koje cijeni ajmo reći HC akcijske avanture s primjesama RPG-a, s naglaskom na igrivost.
Miro A je, ali tu smo prvi put dobili veći iskorak od Souls fomule s obzirom da se forsirao znatno agresivniji stil igranja. Plus okruženje kasni srednji vijek, ovo ono. Ali kako god, svi imamo svoje favorite…po pitanju novih igara uvijek je dobro da se i početni dojmovi malo slegnu pa se situacija objektivnije sagleda. Ovdje je posao dobro obavljen, pa ne sumnjam da je igra barem 8/10.
jeste skinuli patch? kakva je sad igra?
Ma je ali si isto mogao laganije igrati uz dodge, ja u niti jednom souls nastavku nisan stisa parry mozda san proba u sekiru ali nije ni tamo mene to slusalo.
Koliko god mi se dojmovi slegli ova igra nikako nemoze biti manje od 9/10. Ponavljam kraj igre i prica su cudo uz sve ostale pluseve. A sam setting igre mi je do sad najdrazi u souls igrama.
Kod drveta se moze nakon patcha prije nije moglo.
Koliko san cita lakse ce se biti levelati ali ces i dalje pisati krv
Jebene baliste puta 5
Probao sam danas ponovo ch8 bossa i ne ide. Napravio sam dva puta respec i opet ništa. Mislim da sam završio s igrom, previše frustracije i uloženog vremena a napretka nema. Žalosno ali istinia. Zadnja takva igra bila je Elden ring i uspio sam ju završiti. Sjećam se da je također bilo muke ali ne ovako. Ocjenu ne mogu dati jer nisam došao do kraja i samim time bila bi subjektivna. Čekao sam patch ali meni na xbox-u patcha nema. Obrisao sam igru i ponovo instalirao u nadi da će skinuti nadograđenu verziju… ali nije. Ne znam da li još netko igra na xbox-u osim mene (i @Miro) pa da može provjeriti ali i s tim sumnjam da ću ovo više zaigrati. Ostalima sretno jer mislim da neke dionice nemaju veze sa skillom već isključivo i samo srećom.
- Uređivano
Pao boss iz ch 4 iz druge. Ne znam jel patchano ili ne, ali druga faza je još lakša bila.
Uh kako me ch 6 boss u drugoj fazi rastura. Summon krepa i frajer samo udara i ne staje. Jebote parry pogodit.
- Uređivano
Mene to danas ceka, jucer sam istrazil sve. A danas boss
Tuhy ses, a igra jos veci!
Meni ovaj swamp thing pao iz prve, vjerojatno najlaksi do sad. Nikog nisam iz prve uspio…
Si uspjel kolega?
Meni je trebalo jucer 5 ili 6 pokusaja da ga pobjedim. Sad neznam dal je do patcha ili sam jednostavno napokon na dobrom tragu s buildom.
Da nema onog njegovog kad buffa oruzje pobjedio ga bi prije. Al ono je tako tesko izbjec da su strahote.
Nisam više stigao igrati jučer, probat će se danas kasnije
elder8472 Si uspjel kolega?
Ode budala iz prve sad ujutro.
Imao sam sreću, aktivirao sam kocku s onim da spectre privlači pažnju, summon mi je preživio skoro cijeli hp do druge faze i onda sam ga samo rokao s bacajućim pizdarijama i trčao ukrug čim dalje od njega
Nije bitno kako bitno je da je pao
ThomasAAnderson Ode budala iz prve sad ujutro.
Ovo mi bude najbolja stvar mucis se ko konj nema pomaka ugasi pa sljedeci put prodes iz prve.
A i summon mi je skroz u kurcu u jednoj borbi nemoze priziviti prvu fazu u drugoj izgura do druge faze i skoro do kraja bez da ga lljecim