foggy

Da, taj. Mislim da drugu fazu trebam bacati sve kaj imam na njega dok ga summon okupira.

Miro E imam imam ali nisam htio ljepit jer sam te toliko uzivio u igru da nisam ni na svoje stranice nista metao 😃 tak dobra igra i jos moja, nije lose 😃

Jel ovaj studio neki Korejski?

mrcina Da, ta je sjebana, trci i udara kao manijak. Kad krene trcat ima 3 okretanja pa imas 3-4 hita kad se oporavlja. Ima i ono bocno neko udaranje nakon cega mijenja faze pa i tu mozes udarit, cuvaj sve za drugu fazu i cijeli legion arm u njega, i grindstone.

foggy

Hvala tebi, Miri i svima ostalima na pomoći. Nego, nisi li spominjao neki guide nedavno?

mrcina Nego, nisi li spominjao neki guide nedavno?

https://foggyproductions.com/guides/lies-of-p

Nisam ništa još pisao za roadmap i trofeje, jednostavno ne stignem. Za vikend ću probati malo nakucati. Meanwhile, imaš sve do chaptera 8, ni ne treba ti ništa osim toga. Vidi sa strane topice, imaš u svakom video + timestampove za sve redom iteme po chapterima, a ispod detailed guide gdje sam samo opisivao gdje što pobrati jer neki vole čitati a ne samo gledati.

Imam još zadnji chapter preć, pa onda to sve u video i topice, tak da će bit sve.

elder8472 Pa nije ti problem niti za one koji žele izvorno iskustvo, samo treba nabaviti fizičko izdanje i prije instalacije na konzolu isključiti internet i tako onda igrati dok se ne pređe Lies of P, onako kako je "zamišljeno".

Nema na čemu za rješenje.

Torgue Nisam jos isao istraziti sve o njima, ali nacuo sam od nekog da jesu. Znaci sad su mi jos drazi jer sam zadnje 3 godine totalni fanatik za svim korejskim, od serija do klope i evo sad si mi dao zeleno svjetlo da budem i s ovim zadovoljan. Odlicno, nadam se da ce biti jos igara i da ce ovu kvalitetu samo nastaviti. Iako, nemam pojma kak da sami sebe nadmase.

foggy Sad sam malo gledao, igru je napravio Round8 Studio, koji je podružnica Neowiza, korejskog izdavača i glazbenog studija/izdavačke kuće.

Prije Lies of P su napravili Bless Unleashed, MMORPG (što nije čudno za korejski studio).

Još nisam zaigrao ovo čudo, ali već želim par nastavaka!

Ja u biti jos ne vjerujem da je takav nepoznati korejski studio slozio ovo cudo. Ak se ne varam korejci rade i Wu Kong za kojeg sam bio skeptican, vise nisam. Ovako se rade igre, vidi se ogroman trud i ljubav ulozeno u ovo. Svaka im cast.

DarkPunisher korejci rade i Wu Kong

Misliš na Black Myth: Wukong? Taj rade kinezi.