Ma znam sa se moze, al malo me zezaju neke stvari . Ako sam prosao sekiro onda cu i ovo
. Sam se moram malo skulirat
Lies of P
Miro sad igra je cudo i najbolja solus igra poslije solusa iskreno meni je i bolje od nekih souls nastavaka
Bas to danima s kolegom komentiram. Najbolji souls koji nije souls, a i bolji od nekih i meni.
Also, danas ide neki patch gdje nerfaju Puppet Mastera i Archbishopa, i jos par sitnica. Slazem se, puno ljudi ce odustat radi tezine, a meni bas ta tezina odgovara jer nije tesko da ne ide, nego tesko je toliko dok ne naucis i slozis lika da ne bude. Igra to radi perfektno, a ove sitne polishe ce kroz oatcheve resit. Jako sam zadovoljan, mozda danas uspijem zavrsit.
I da, igra ima genijalnu pricu. Shvatljivu. I bas im svaka cast
Igra lI netko tog pinokija na PS4?
foggy Bas to danima s kolegom komentiram. Najbolji souls koji nije souls, a i bolji od nekih i meni.
Nisan tija nista imenovati da ne navucen rat ali meni ce vise ova igra ostati u sjecanju nego jedna souls ekskluziva na koju vecina svrsava.
foggy I da, igra ima genijalnu pricu. Shvatljivu. I bas im svaka cast
Ej jedva cekan da zavrsis da vidis krajeve i scenu poslije creditsa, vrh.
Ja san malo pozurija jer nije na pskonzoli pa ne lovin trofeje da je zavrsin da mogu krenuti sa My Time At Sandrock i sad vidin da je odgođeno za 11 misec ma krasno
Dode mi da pinokija kupin za PS5
Miro Kupuj, ak nis ove lie i truth odluke su fora. I ako ide dogradnja u Ng+ dalje, onda igra traje i dalje. Stvarno i dalje ne vjerujem da je ovaj studio napravio bolji rpg od nekih From naslova koji su ga ubacivali. A igra ima sve mehanike.
Ako nista imamo jos jednu souls igru koja je kao nova souls igra
Gledan patch bas rade na igri da je olaksaju, smanjili tezinu itema i povecali tezinu koju dobijas sa kapacitetom.
Neka vise ljudi ce je odigrati.
Jebiga ja na boxu samo odigram, na ps5 ako me vuce igra i jos ako mi se ide na platinu onda igran dalje.
Tu mi se neda dalje da san na ps5 isa bi na platinu, a da vuce kupiti bogami vuce. Samo sto san pren bio kod zubara i racun ce mi biti 1000e pa mi glupo kupiti igru koju san vec odigra
Miro Gledan patch bas rade na igri da je olaksaju, smanjili tezinu itema i povecali tezinu koju dobijas sa kapacitetom.
Možda uspijem i završiti ako dovoljno olakšaju igru. Uglavnom, ch8 boss je, gle čuda, meni jako težak. Prva faza još nekako ali druga, kad krene letiti s jednog kraja na drugi, pomete i mene i sommona.
mrcina Nego, nisi li spominjao neki guide nedavno?
https://foggyproductions.com/guides/lies-of-p
Nisam ništa još pisao za roadmap i trofeje, jednostavno ne stignem. Za vikend ću probati malo nakucati. Meanwhile, imaš sve do chaptera 8, ni ne treba ti ništa osim toga. Vidi sa strane topice, imaš u svakom video + timestampove za sve redom iteme po chapterima, a ispod detailed guide gdje sam samo opisivao gdje što pobrati jer neki vole čitati a ne samo gledati.
Imam još zadnji chapter preć, pa onda to sve u video i topice, tak da će bit sve.
https://www.ign.com/wikis/lies-of-p/Lies_of_P_1.2.0.0_Patch_Notes
Eto miro dobio si sto si htio. Zao mi je sto su popustili pod pritiskom