Lies of P
znaci toliko je lagana igra kad se miri svidja
Haha cekam da se netko javi tko je iskusio boss fajt od kojeg se kosa cupa. Jedva sam uspio, ni sam ne znam kak. Igretina
Bilo je dosta kriminalnih djelova u souls igrama ali dio ch4 je za sad pri samom vrhu retardiranosti.
Penjanje gore uz pokretne elemente i neprijatelje koji te gađaju dok ti moras ici po daski širine 10cm ako padnes game over i sve ponovo.
Ultra iritantno i retardirano
Haha nisam tam poginuo niti jednom, pao sam dok sam istrazivao di su kutije. Ja gustam i dalje, kombiniram koje cu oruzje i mijenjam pristup ovisno o situaciji. Bas jako dobra igra.
Nemate pojma kakav boss fajt vas ceka u ch6, mislim da sam nest tak sjebano dozivio u souls dlc-u samo
Miro I postaje sve bolja i bolja i samo se grana i nove lokacije, novi neprijatelji, sve sto treba igra ima. Ima cak vise od souls naslova, i super mi je sto neke fajtove dodgam, neke parry, negdje trcim i taktiziran, negdje magija da ih omeksam… bas ono po mom gustu, i apsolutno nikad nije dosadno.
Level design i dalje vrh, taman je na rubu da bude dosta linearan ali ipak ima i tajni i sporednih puteva. Jako su dobro to sve isplanirali
Kako dobra igra.
Instalirao i krenuo u petak navečer i primio se u 3 u noći kako sam još uvijek ispred monitora. Ima sve što i treba ima trebati. Gameplay, atmosfera, raznovrsnost designa lokacija, baš guštam.
Još da svladam taj tajming usranog parrya i na konju smo.
ThomasAAnderson Još da svladam taj tajming usranog parrya i na konju smo
Navikni se da nećeš Svaki fajt je drugačiji, dok ne pogineš 20 puta ne znaš jednostavno kad stisnut. Baš su se dobro potrudili dat nam raznovrsnu igru
Igra je perverzija cista, sad sam na ch6 ima da me nema znaci
A bog te jeba sto je tesko protiv ovog kretena ba kraju ch5
mrcina O tom sam pričao, ultra težak fajt, jedan od težih koji sam prešao. Ja sam ga legit uspio, ali ima par caka da se olakša. Ali i to je lutrija i treba bit dobar svejedno koji pristup odabereš.
Teška je, frustrira, ali nikad sretniji kad se vratim i idem ponovno u fajt. Igra je ultra raznovrsna na sve žive načine i kao takva mi je briljantna. Nisam se nadao da je takva roba.
Nemojte se bojat puknut block, bolje i prije nego pobrat hit pa lako nadoknadit izgubljen hp.
Mene svakim chapterom igra iznenadi necime, kak i foggy kaze level design je pogoden u sridu, atomosfera i dalje top, combat se sve vise otvara, milijun kombinacija…bas top top igra. Svaka cast neowiz!
Eto i ja sam se dao nagovorit da krenem igrat
U hotel sam dosao bez da sam umro, a onda je dosao neki bijeli govnar na krovu i odmah 2x za redom.
Za sad igra je ok, raspizdi me svako malo al ok . Al brate zasjeda na svakom uglu.
A stvarno ovi bosovo su teski mazohizam.
Nije balansirano da ga jebes, kroz obicne ides bez gledanja za velike malo podignes glavu pa dodu mini bossevi koji te razvale ko picku i onda bossovi sa posranim fazama.
Upravo dosa na ch7 jebalo majku ko mi ne dode odustati, previse traze bossovi bas previse
Koji level si?
Ja sam riješio prva 3, ovaj vatreni sad zadnje. Rekao bi dosta manje teško nego From Softwareove pizdarije. Par puta isprobao dal žele od mene dodge ili parry i onda prođe manje više lagano.