Igra je perverzija cista, sad sam na ch6 ima da me nema znaci

A bog te jeba sto je tesko protiv ovog kretena ba kraju ch5

Miro

Zečevi su zaribani. Koncentriraj se na največeg, samo on mora pasti.

mrcina

A cin san napisa post san prosa.

Kako mi je drago da igran na boxu di ne lovin trofeje pa nemoran ici na ng+ i ostalo.

Ovo ce biti smrt na drugim tezinama

Miro

Ne znam kako je drugima ali meni je igra teška, na trenutke frustrira.

Pri kraju sam ch6 odnosno ostao mi je samo obračun sa bossom. Nemam više onih materijala za pozvati lika u borbu pa tražim gdje ih farmati jer sam nemam šanse.

mrcina O tom sam pričao, ultra težak fajt, jedan od težih koji sam prešao. Ja sam ga legit uspio, ali ima par caka da se olakša. Ali i to je lutrija i treba bit dobar svejedno koji pristup odabereš.

Teška je, frustrira, ali nikad sretniji kad se vratim i idem ponovno u fajt. Igra je ultra raznovrsna na sve žive načine i kao takva mi je briljantna. Nisam se nadao da je takva roba.

mrcina

Tako je svima, samo muka i nek se sve poklopi. A mene jeba parry i block za popizditi.

Imas materijal od svih vecih neprijatelja.

Mozda je najbrze ch5 prije bossa odma imas velikog za ubiti

Nemojte se bojat puknut block, bolje i prije nego pobrat hit pa lako nadoknadit izgubljen hp.

Mene svakim chapterom igra iznenadi necime, kak i foggy kaze level design je pogoden u sridu, atomosfera i dalje top, combat se sve vise otvara, milijun kombinacija…bas top top igra. Svaka cast neowiz!

Eto i ja sam se dao nagovorit da krenem igrat 🙂

U hotel sam dosao bez da sam umro, a onda je dosao neki bijeli govnar na krovu i odmah 2x za redom.

Za sad igra je ok, raspizdi me svako malo al ok 😁. Al brate zasjeda na svakom uglu.

A stvarno ovi bosovo su teski mazohizam.

Nije balansirano da ga jebes, kroz obicne ides bez gledanja za velike malo podignes glavu pa dodu mini bossevi koji te razvale ko picku i onda bossovi sa posranim fazama.

Upravo dosa na ch7 jebalo majku ko mi ne dode odustati, previse traze bossovi bas previse

Koji level si?

Ja sam riješio prva 3, ovaj vatreni sad zadnje. Rekao bi dosta manje teško nego From Softwareove pizdarije. Par puta isprobao dal žele od mene dodge ili parry i onda prođe manje više lagano.

Ma samo veselo

ThomasAAnderson

Ja sam rijesio parade master i mad donkeya iz prve. Al ovaj policajac majku mu j…. me jucer skrsio posteno. Prva faza ok, al kad ubaci jos struju onaj aoe efekt me svaki puta sje..

foggy Ja sam na kraju chapter 6.Tog ogromnog robota sredim taj čas,al ona druga faza,tu lomim zube.Nebalansirani boss fajt,prve faze lagane,a druga živa muka.Taj sa sabljom preleti pola prostorije.Jos ga nisam sredio.Opčenito je igra nebalansirana težinom,ili je jako lagano ili teško,neki obični roboti,srede te u 2-3 poteza ak se opusti.

ThomasAAnderson

Mislin da san sad oko 50og

Ma ima sam problem sa policajcem dok nisan pozvao summona onda je proslo bez problema. Ch2 iz treceg, Ch3 iz drugog, Ch 4 iz par pokusaja, Ch5 e tu se dosta borilo na kraju se poklopilo da ni sam neznam kako i prosa san. Ch6 ima nekog bosa prije glavnog bossa protrca san da ga izbjegnen i ostavio za kasnije jer je brutalno tezak radi neki 6 7 napada u nizu i nemoguca mi je misija sve to savrseno blockati.

Ch6 boss je isto uzas prva faza nekako druga kriminal isto prosa da neznan kako nego se poklopilo.

Igra nije za svakoga da ga jebes, recimo sekira san prosa ali tamo mi se realno nista nije sviđalo ali san prosa jer je bila Fromova nova igra. Tu mi se sve sviđa osim boss borbi da nije tako odavno bi odusta.

Meni je ovo definitivno najbolja solus igra a da nije od Froma.

Neko recimo voli nakon 2 sata mucenja kad prode bossa pa mu je to gust taj osjecaj da je nesto napravija ja toga neman ja mu jeben mater za to jer me nervira 2 sata i prosa san ga jer se sve poklopilo a ne sto san ja sad istreniran i sve parryam brz problema.

Ch7 san neznam sto me ceka dalje koliko vidin ima 11ch volija bi je zavrsiti

Miro Neko recimo voli nakon 2 sata mucenja kad prode bossa pa mu je to gust taj osjecaj da je nesto napravija ja toga neman ja mu jeben mater za to jer me nervira 2 sata i prosa san ga jer se sve poklopilo a ne sto san ja sad istreniran i sve parryam brz problema.

Miro

Pogođeno u sridu 🤣 Apsolutno isti osjećaj. Vama koje ste prošli boss borbe iz dva, tri pokušaja, moj duboki naklon. Bravo majstori.

Miro Tu mislis na onog klauna koji izbaciva kugle,pred Stargazer fontanom na Chp.6.Taj je neki mini boss,iritantan također.Za bossa Romela,na kraju chp.6,vidim da koriste struju i bombe pa brzo pada,isprobat će se to.Uglavnom,igra mi se sviđa,al nije baš balansirana i parry/deflect je jako teško izvest.

mrcina

Prije cu na loto dobiti nago iz prve proci🤣🤣🤣🤣

master_x

Da tog klauna san ostavija sa kasnije, a za zadnjega acid se pokaza dosta dobar

master_x Uglavnom,igra mi se sviđa,al nije baš balansirana i parry/deflect je jako teško izvest.

Vjerojatno će ispraviti to s zakrpama. Tako je barem u soulsima, ako su neki bossovi ili dionice preteški, obično budu nerfani kasnije za bolje iskustvo.

Zero

Ma nema potrebe nis smanjivat tezinu. Zato kaj je tesko je zanimljivo 😁