Ma samo veselo
Lies of P
Ja sam rijesio parade master i mad donkeya iz prve. Al ovaj policajac majku mu j…. me jucer skrsio posteno. Prva faza ok, al kad ubaci jos struju onaj aoe efekt me svaki puta sje..
foggy Ja sam na kraju chapter 6.Tog ogromnog robota sredim taj čas,al ona druga faza,tu lomim zube.Nebalansirani boss fajt,prve faze lagane,a druga živa muka.Taj sa sabljom preleti pola prostorije.Jos ga nisam sredio.Opčenito je igra nebalansirana težinom,ili je jako lagano ili teško,neki obični roboti,srede te u 2-3 poteza ak se opusti.
Mislin da san sad oko 50og
Ma ima sam problem sa policajcem dok nisan pozvao summona onda je proslo bez problema. Ch2 iz treceg, Ch3 iz drugog, Ch 4 iz par pokusaja, Ch5 e tu se dosta borilo na kraju se poklopilo da ni sam neznam kako i prosa san. Ch6 ima nekog bosa prije glavnog bossa protrca san da ga izbjegnen i ostavio za kasnije jer je brutalno tezak radi neki 6 7 napada u nizu i nemoguca mi je misija sve to savrseno blockati.
Ch6 boss je isto uzas prva faza nekako druga kriminal isto prosa da neznan kako nego se poklopilo.
Igra nije za svakoga da ga jebes, recimo sekira san prosa ali tamo mi se realno nista nije sviđalo ali san prosa jer je bila Fromova nova igra. Tu mi se sve sviđa osim boss borbi da nije tako odavno bi odusta.
Meni je ovo definitivno najbolja solus igra a da nije od Froma.
Neko recimo voli nakon 2 sata mucenja kad prode bossa pa mu je to gust taj osjecaj da je nesto napravija ja toga neman ja mu jeben mater za to jer me nervira 2 sata i prosa san ga jer se sve poklopilo a ne sto san ja sad istreniran i sve parryam brz problema.
Ch7 san neznam sto me ceka dalje koliko vidin ima 11ch volija bi je zavrsiti
Miro Neko recimo voli nakon 2 sata mucenja kad prode bossa pa mu je to gust taj osjecaj da je nesto napravija ja toga neman ja mu jeben mater za to jer me nervira 2 sata i prosa san ga jer se sve poklopilo a ne sto san ja sad istreniran i sve parryam brz problema.
Pogođeno u sridu Apsolutno isti osjećaj. Vama koje ste prošli boss borbe iz dva, tri pokušaja, moj duboki naklon. Bravo majstori.
Miro Tu mislis na onog klauna koji izbaciva kugle,pred Stargazer fontanom na Chp.6.Taj je neki mini boss,iritantan također.Za bossa Romela,na kraju chp.6,vidim da koriste struju i bombe pa brzo pada,isprobat će se to.Uglavnom,igra mi se sviđa,al nije baš balansirana i parry/deflect je jako teško izvest.
- Uređivano
Nije igra toliko teška. Jednostavno ne igrate kak treba.
CH7 bossa sam od PRVE rešio. CH6 je najgori, ali ta 2 fajta traže taktiku i pristup. Znači Miro je sigurno cheese metodu ispalio, u to sam siguran Inače Acid je za sve puppete savršen, za zombije i te acidne fire, itd. Za CH6 boss fajt samo Acid na oružje u drugoj fazi, i Legion Pandemonium koji baca Acid za prvi fajt. Imate Wishstonove za Cube, Resurrect za summona i u drugoj fazi samo to stisnut i nahrlit na bossa. Slomio sam ga u 10tak pokušaja. Samo treba pikat weakness i malo se pripremit.
Stvarno ne treba ništa balansirati, samo treba NAUČITI igrati. Genijalna je igra, baš jer daje više načina pristupa svakom fajtu. Negdje dodgam, negdje parry.
Also, napadi imaju queue, znači 2 puta stisnete R1 i nadrapali ste jer nema cancela - poštujem to i tak i igram. Isto je za sve ostale komande, zato i ginete.
Suma sumarum:
Lies of Pička - Miro Edition
- Uređivano
Ch6 boss, prva faza nije toliko problematična. Primjetio sam da struja radi dobar damage. Druga faza je katastrofa. Ostanem bez summona, ovaj zapali vatru na oružju i sprži me k'o mraz mladu papriku. I tako već 20 puta.
- Uređivano
Zero Nema oklopa, ali guard je jak ovisno koliko imaš guard stats na oružju koje nosiš. O tome ovisi kad fulaš parry koliko HP-a će ti skinut, a taj HP mozes vratit ako brzo napadaš. Mozes tankat i preporuka i je da držiš L1 većinom kao što je @DarkPunisher rekao, i povremeno pogodiš parry moment tj deflect s L1 i onda kontra 1-2 nadapa.
Dodatno ga dižeš amuletima i accessorisima, i mozes malo i po statsima kemijat kad levelaš. Ima načina da budeš tank, samo ne kroz armor jer armora nema.
Daj linkove bog te jebo i čizanju, nema nista sto mislis da nisan gleda i buildove i boga jarca ceka taj ch6 kao neki nozic top za dex build je tamo top je moj kurac i dalje koristim isto oruzje koje sam negdi procita kombinaciju.
Ja tucen i nekad stisnen blok i sve ovisi kako ce mi summon priziviti ako on zivi rjesiti cu bossa ako ne nema nista. Onim kamenom ga izljecim. Acid san negdi procita pa san to stavija na mac i dosta je pomoglo.
Trazin ja cizeve svaki dan u nadi da ce neko oruzje izletiti ili barem za ergo brze farmanje ali nema nista.
Sve op oruzja sto su stavili na youtube su op moj kurac
Oružje koje sa kojim igran jer do sad nisan mi nije bolje od svega sto san proba je
Booster Glaive Blade mislin da je u Ch3 doli kod onog robota sto je u kiselini
A ručka he Fire Axe Handle mislin da je i to negdi u Ch3
Koristim boss weaponse i znači mast im vadim. Probao sam sva oružja a imam ih preko 20, ima stvarno dobrih. I drago mi je da nema previše cheesanja, iako ima trenutno beskonačno throwable iteme kod merchanta. To ne koristim. Volio bih da apsolutno ništa ne krpaju i balansiraju oko težine jer sve ide, a nije fer da netko to ne iskusi
foggy Ja jos nisam tradeao za boss weapone, koristim ko i Miro ovaj Glave i jeben mi je bas, pogotovo heavy attack. Stao jucer na ch6 bossu, prva faza je bas lagana, u drugoj me jebe onaj malenia shit kad zapali mac, vjerojatno treba dodgeat vise. Past ce nakon posla. Jeben mi je fajt bas.