Evo imam nekih 10-tak sati, pobio sam sve živo i mrtvo i sad sam na nekom bossu:
Archbishop ili tak nekak. Prvi boss sa više faza i bome me pokidao u drugoj, iako mislim da će brzo pasti.
Parry ide sve lakše i sve je veći gušt kad pogodim. Oružja su se konačno otvorila i imaju svoj upgrade system. Upgrade system ima i sam lik kroz razne skillove kao extra dash, dash s poda, više healing bočica… Upgrade system imaju i prostetic ruke, koje su mi super iako sporedne. Upgrade je i basic level up system gdje se osnovni statsi dizu. Upgrade ima i kategorija oruzja da recimo ako buildate strength da mu taj atribut malo preradite da bolje skalira uz build.
Svako oružje ima svoj moveset koliko vidim. Hrpa je skillova na oružju, druga hrpa na parry momentima ako drška oružja to ima. Drške mogu na drugačiji blade, mogu se oružja sastavit. Boss weaponsi su prejebeni, ali nemaju dršku.
Jako jako pomno odrađen razvoj lika i sve to utječe na gameplay. Iako je drveno malo to sve skupa, igra je prejebeno dobra radi svega toga što nudi, a tu je još i LIE/TRUTH sistem gdje lazete i pričate istinu pa koliko vidim i to utječe na svijet. Svaka čast na svemu, ovaj studio bome je uzeo kolač i dobro ga odradio. Navukao sam se opasno, nadam se za vikend sjest malo više i igrat dok mi oči ne iscure van.
Level design mi je genijalan, baš je taman i ne osjećam se preplavljeno, a otkrit neki secret ili sidequest je super. Nekad te igra vrati nazad i skuzis da mozes do negdje gdje nisi mogao. Postoje i cypher sistemi gdje ganjate poruke koje daju hintove gdje je treasure. Jebote koliko dobrih stvari a ne nalazim skoro ništa negativno.
8 kao kuća, ali tam nekih 85 bez beda za sada.