resident_evil

Nemoj se naviknut jer zadnji boss ne dopušta summone. 😃

Evo me XI chapter i Door Guardian. Bliži se kraj igre. I dalje se nije promijenilo mišljenje. Lies of P je stvarno super i mislim da će im sljedeća igra biti još bolja.

EDIT: past će i Laxia sunce joj ljubim.

5 dana kasnije

Prešao! Jbg dao sam "nešto" na kraju pa nisam vidio još jednog bossa 😅

Bez problema 9/10

Nisi ti ništa prešao, ajde sad ponovno i taj zadnji fajt aktiviraj 🙂

sanzo

A kako sam mogao, nisam si napravio drugi save file. Pogledati ću na yt.

Foggy ma kakvi. Krećem sa FF 16.

Montoya ne prodajem. Kolekcionar sam.

resident_evil Foggy ma kakvi. Krećem sa FF 16.

Pripremam kokice i pratim topic 🙂

resident_evil

A ako odbijes, svaki put kad umres mozes odustat i prihvatit ponudu. Mislio sam da si probao fight pa odustao.

Nema veze, bitno da si uzivao u igri, stignes ponovit kad dode ekspanzija. 😃

Ništa, ponovna instalacija igre i bacanje na Dlc na ljeto.

Ovo izgleda predobro. Zimski setting i dizajn bossova top

Ko ce snijeg lopatati po onoj vrucini ljeti. Cekace se jesen

Odigrao 15-16 sati. Predobra igra. Jedva čekam doći kući danas da mogu igrati.

Završio sam. Ukupno 34 sata.

Lies of P ne samo da je najbolja Souls kopija već mi je nadmašila DS2 i rame uz rame mi je sa DS3.

Samim time što su priču temeljili na kultnom romanu stvorili su jedinstveni svijet koji je osvježenje u odnosu na već izlizanu fantasy tematiku gdje je postalo teško biti originalan.

Svijet i level dizajn su mi odlični. Borba, oružja i raznovrsnost neprijatelja jako dobri. Boss borbe dosta dobre uz par iznimaka o kojima ću na kraju.

Likovi, priča, questovi… Nemam nikakve zamjerke.

I najvažnije od svega igra je prokleto zabavna i zarazna. Ima ono nešto kao svaki Souls što vuče na igranje.

I svidjelo mi se što je igra generalno nešto lakša.

Kao neke minuse bih mogao navesti da je bilo nekoliko sekcija i vrsta neprijatelja koji su baš bili iritantni. Npr. onaj ful agresivni i brzi puppet bez glave. Najobičniji mob koji te namuči više nego neki boss.

Druga faza Manusa i Nameless Puppeta gdje oni imaju reach preko cijele mape je teško smeće. U rangu s Shadow of the Erdtree zadnjim boss proljevom.

Sve u svemu odličan naslov i velika preporuka.

Bez obzira na sve pozitivne komentare ovo mi je svejedno bilo ugodno iznenađenje.

StarFox_N Druga faza Manusa i Nameless Puppeta gdje oni imaju reach preko cijele mape je teško smeće. U rangu s Shadow of the Erdtree zadnjim boss proljevom.

Di je fensi da ti stavi skill issue gif 😃

Nisu takvi napadi ni približno jednak problem kad igra ima parry koji ne troši staminu, lagan je za izvest i radi na svakom napadu. Uz to nameless sam sebe stuna ako se obraniš od napada sa najdužim rangeom koji ima. Kroz par prolaza za platinu se ga da dobro naučit i meni je na razini boljih souls bosseva.

sanzo Di je fensi da ti stavi skill issue gif

Giphy - Penguin Skills GIF by Pudgy Penguins

Giphy - Adam Sandler Comedy GIF by Netflix Is a Joke

sanzo Onda je očito problem u meni odnosno mojim refleksima koji su kao kod mrtvog konja. 😆