Nemoj se naviknut jer zadnji boss ne dopušta summone.
Lies of P
A kažeš teži od ove ribe?
Dosta brži i agresivniji. ;D
- Uređivano
Evo me XI chapter i Door Guardian. Bliži se kraj igre. I dalje se nije promijenilo mišljenje. Lies of P je stvarno super i mislim da će im sljedeća igra biti još bolja.
EDIT: past će i Laxia sunce joj ljubim.
Prešao! Jbg dao sam "nešto" na kraju pa nisam vidio još jednog bossa
Bez problema 9/10
Šteta, zadnji boss mi je najbolji u igri. Nisi ni probao?
Nisi ti ništa prešao, ajde sad ponovno i taj zadnji fajt aktiviraj
resident_evil buš prodaval igru?
A kako sam mogao, nisam si napravio drugi save file. Pogledati ću na yt.
Foggy ma kakvi. Krećem sa FF 16.
Montoya ne prodajem. Kolekcionar sam.
resident_evil Foggy ma kakvi. Krećem sa FF 16.
Pripremam kokice i pratim topic
A ako odbijes, svaki put kad umres mozes odustat i prihvatit ponudu. Mislio sam da si probao fight pa odustao.
Nema veze, bitno da si uzivao u igri, stignes ponovit kad dode ekspanzija.
Jbg nisam imao blage
resident_evil Nisam ni ja, ali ne volim slusat zapovijedi
Ništa, ponovna instalacija igre i bacanje na Dlc na ljeto.
Ovo izgleda predobro. Zimski setting i dizajn bossova top
Ko ce snijeg lopatati po onoj vrucini ljeti. Cekace se jesen
Odigrao 15-16 sati. Predobra igra. Jedva čekam doći kući danas da mogu igrati.
Završio sam. Ukupno 34 sata.
Lies of P ne samo da je najbolja Souls kopija već mi je nadmašila DS2 i rame uz rame mi je sa DS3.
Samim time što su priču temeljili na kultnom romanu stvorili su jedinstveni svijet koji je osvježenje u odnosu na već izlizanu fantasy tematiku gdje je postalo teško biti originalan.
Svijet i level dizajn su mi odlični. Borba, oružja i raznovrsnost neprijatelja jako dobri. Boss borbe dosta dobre uz par iznimaka o kojima ću na kraju.
Likovi, priča, questovi… Nemam nikakve zamjerke.
I najvažnije od svega igra je prokleto zabavna i zarazna. Ima ono nešto kao svaki Souls što vuče na igranje.
I svidjelo mi se što je igra generalno nešto lakša.
Kao neke minuse bih mogao navesti da je bilo nekoliko sekcija i vrsta neprijatelja koji su baš bili iritantni. Npr. onaj ful agresivni i brzi puppet bez glave. Najobičniji mob koji te namuči više nego neki boss.
Druga faza Manusa i Nameless Puppeta gdje oni imaju reach preko cijele mape je teško smeće. U rangu s Shadow of the Erdtree zadnjim boss proljevom.
Sve u svemu odličan naslov i velika preporuka.
Bez obzira na sve pozitivne komentare ovo mi je svejedno bilo ugodno iznenađenje.
StarFox_N Druga faza Manusa i Nameless Puppeta gdje oni imaju reach preko cijele mape je teško smeće. U rangu s Shadow of the Erdtree zadnjim boss proljevom.
Di je fensi da ti stavi skill issue gif
Nisu takvi napadi ni približno jednak problem kad igra ima parry koji ne troši staminu, lagan je za izvest i radi na svakom napadu. Uz to nameless sam sebe stuna ako se obraniš od napada sa najdužim rangeom koji ima. Kroz par prolaza za platinu se ga da dobro naučit i meni je na razini boljih souls bosseva.