Lies of P
- Uređivano
Pao boss iz ch 4 iz druge. Ne znam jel patchano ili ne, ali druga faza je još lakša bila.
Uh kako me ch 6 boss u drugoj fazi rastura. Summon krepa i frajer samo udara i ne staje. Jebote parry pogodit.
- Uređivano
Mene to danas ceka, jucer sam istrazil sve. A danas boss
Tuhy ses, a igra jos veci!
Meni ovaj swamp thing pao iz prve, vjerojatno najlaksi do sad. Nikog nisam iz prve uspio…
Si uspjel kolega?
Meni je trebalo jucer 5 ili 6 pokusaja da ga pobjedim. Sad neznam dal je do patcha ili sam jednostavno napokon na dobrom tragu s buildom.
Da nema onog njegovog kad buffa oruzje pobjedio ga bi prije. Al ono je tako tesko izbjec da su strahote.
Nisam više stigao igrati jučer, probat će se danas kasnije
elder8472 Si uspjel kolega?
Ode budala iz prve sad ujutro.
Imao sam sreću, aktivirao sam kocku s onim da spectre privlači pažnju, summon mi je preživio skoro cijeli hp do druge faze i onda sam ga samo rokao s bacajućim pizdarijama i trčao ukrug čim dalje od njega
Nije bitno kako bitno je da je pao
ThomasAAnderson Ode budala iz prve sad ujutro.
Ovo mi bude najbolja stvar mucis se ko konj nema pomaka ugasi pa sljedeci put prodes iz prve.
A i summon mi je skroz u kurcu u jednoj borbi nemoze priziviti prvu fazu u drugoj izgura do druge faze i skoro do kraja bez da ga lljecim
Da sa kockom, imas pun k opcija ja san uvik ljecenje uzima
Ja bi rado igrala ovo ali ovakve souls igre mi daju nekontrolirali bijes a nemam para za zamjenit istu periferiju sad pa nebi riskirala. Zadnji put kad sam igrala dark souls 2 bacila sam joystick i kako je letio i bio ukopčan otkinuo/rasklimao je jedan usb port sa kućišta.
Tako da volim gledat gameplay ali neću igrat.