TITANXIS Nedjeljko Badovinac Jumbo (bio je redatelj i producent Noćne More) Sad je moguća ponovna Noćna mora zbilja otišla sa njim.
master_x TITANXIS Legenda od lika.Bez njega nebi bilo nit orginalne Noćne More (uz Željka Malnara glavna karika).
Torgue Deadwalker Jučer našao njegov autobiografski strip o tome kako je došao do uloge Batmana. Zanimljivo štivo, link za zainteresirane. Plus, najdraža mi priča o njemu:
Garrus_V Torgue ovo mi je bas promaklo, kad sam imao 9-10 godina bijeli ranger je bio najkul licnost na tv-u. Bas sranje sto je tako mlad umro.
TITANXIS Saša Zalepugin (novinar, tv urednik i voditelj kultnih emisija na nekadašnjem TVZ-u budući HRT.) 18.07.1931 - 26.11.2022.
Torgue Preminula Irene Cara, američka pjevačica najpoznatija po glavnoj pjesmi filma Flashdance "Flashdance... What a Feeling"
fensisuperstar Davor Janjić 1969 - 2022 bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac https://www.index.hr/amp/magazin/clanak/preminuo-davor-janjic-glumac-iz-filmova-caruga-i-ovo-malo-duse/2416258.aspx
TITANXIS Rudi Aljinović (hrvatski publicist, novinar, putopisac i tvorac Lastana iz školskog časopisa Modra Lasta.) 1936 - 03.12.2022.
Torgue Preminula Kirstie Alley, američka glumica najpoznatija po ulogama u humorističnim serijama Kafić Uzdravlje i Veronikine tajne te filmovima Gle tko to govori 12.01.1951. - 05.12.2022. (71)
TITANXIS Tshala Muana pravim imenom Elisabeth Tshala Muana Muidikay (kongoanska pjevačica i plesačica te prozvana kraljicom Mutuashi, tradicionalne plesne glazbe) 13.05.1958 - 10.12.2022.
Picek Preminuo Siniša Mihajlović (1969 - 2022) - jedan od najvećih nogometaša Srbije i majstor slobodnih udaraca.
Picek fensisuperstar dugi niz godina borio se s leukemijom, par puta se izvukao no ovaj put nažalost nije uspio.
fensisuperstar Picek pu pičku materinu… čoek legenda bio. Sjećam se kad je onom švabi polomio rebra. Imao demonski šut. Šteta. RIP jebo mater…. baš mi je žao.