TITANXIS Nadopuna @ThaUrban. Kirshnik Khari Ball poznatiji kao Takeoff (bio je američki reper u hip-hop skupini Migos) 18.06.1994 - 01.11.2022.
TITANXIS Nedjeljko Badovinac Jumbo (bio je redatelj i producent Noćne More) Sad je moguća ponovna Noćna mora zbilja otišla sa njim.
master_x TITANXIS Legenda od lika.Bez njega nebi bilo nit orginalne Noćne More (uz Željka Malnara glavna karika).
Torgue Deadwalker Jučer našao njegov autobiografski strip o tome kako je došao do uloge Batmana. Zanimljivo štivo, link za zainteresirane. Plus, najdraža mi priča o njemu:
Garrus_V Torgue ovo mi je bas promaklo, kad sam imao 9-10 godina bijeli ranger je bio najkul licnost na tv-u. Bas sranje sto je tako mlad umro.
TITANXIS Saša Zalepugin (novinar, tv urednik i voditelj kultnih emisija na nekadašnjem TVZ-u budući HRT.) 18.07.1931 - 26.11.2022.
Torgue Preminula Irene Cara, američka pjevačica najpoznatija po glavnoj pjesmi filma Flashdance "Flashdance... What a Feeling"
fensisuperstar Davor Janjić 1969 - 2022 bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac https://www.index.hr/amp/magazin/clanak/preminuo-davor-janjic-glumac-iz-filmova-caruga-i-ovo-malo-duse/2416258.aspx
TITANXIS Rudi Aljinović (hrvatski publicist, novinar, putopisac i tvorac Lastana iz školskog časopisa Modra Lasta.) 1936 - 03.12.2022.
Torgue Preminula Kirstie Alley, američka glumica najpoznatija po ulogama u humorističnim serijama Kafić Uzdravlje i Veronikine tajne te filmovima Gle tko to govori 12.01.1951. - 05.12.2022. (71)
TITANXIS Tshala Muana pravim imenom Elisabeth Tshala Muana Muidikay (kongoanska pjevačica i plesačica te prozvana kraljicom Mutuashi, tradicionalne plesne glazbe) 13.05.1958 - 10.12.2022.