Tko želi biti... recenzent?
foggy Može. Za prijatelje i rodbinu, 50e gram, za navijače Hajduka 40e, za članove udruge "Naš Hajduk" 300e.
Za svakoga tko me ispravi za korištenje izraza "igrica" posebna ponuda. Dostava direktno do nosa, dok je paketić stisnut čvrsto unutar moje šake. Jbg, da ne ispadne.
Solid_Snake to zbog PSX-a i Reškovca, jel tako?
Solid_Snake Mogu i kolumnu na sajtu pisati. Džabana.
Imaš poruku.
Ovo bi bilo zanimljivo za "probati", šteta što nisam kompetentan za isto.
Budući da će jesen biti ubitačna velikim igrama, ponovno podižem ovu temu. Ako si pismen, nemaš povijest banova s FFA i nisi tip igrača koji će odbiti Starfield 10-ak dana prije izlaska, javi mi se porukom da popričamo
Fenix Jel se to radi probono ili ima kakav honorar?
Ja sam mislio da će Fićoslav recenzirati. Ili onaj drugi, ako stigne u pauzama između mijenjanja pelena.
doctorfreak to sam ti odgovorio još prošle godine, ali s tobom ionako ne bih nikad surađivao. Kod recenziranja igara kompenzacija je sama igra
- Uređivano
Fenix Malo previše se pjeniš i neke stvari primaš pre osobno. IRL je jedno a forum je drugo. Ako se sprdamo/zezamo/trollamo na forumu ne znači ništa IRL. Ionako nemam vremena za pisanje pa se bez brige necu prijaviti, ali me zanimalo da li je i dalje probono ili ima promjena, što vjerujem da zanima i potencijalne "pisce".
Tako da bez brige, ja te necu sigurno ostetit s ni jedne strane.