Do kraja ljeta ćemo pojačati roster recenzenata na FFA, pa prvo da ispitam bazen zainteresiranih na forumu. Nudi se previše igara, a mi smo se jako stanjili po tom pitanju i nažalost dosta toga propada.

Vidim da mnogi od vas imaju mišljenje o recenzentima i načinu na koji se ocjenjuje, pa eto vam prilika da se i sami okušate na tom polju. Bilo da vas zanimaju samo indie, samo JRPG, samo najveći AAA naslovi ili sve to skupa, bilo da možete recenzirati jednu igru u tri mjeseca ili tri igre u jedan mjesec, mjesta i igara ima za sve.

Budući da smo forumaši, otprilike znam kako tko piše, neki su izrazito pismeni i neće trebati provjere s te strane, ali nemojte da vam to bude prepreka budući da imamo ljude zadužene za savjetovanje tokom pisanja i lektoriranje te gramatičke vodiče, pa je ovo jako dobra prilika i da popravite vlastito pisanje.

Ako ste zainteresirani uključiti se u djelovanje FFA tima, javite se ovdje, meni privatno, ili na email kojeg možete pronaći pod "kontakt" sekcijom na portalu.

Ja bih volio da se ovo shvati ozbiljno te da ne budete jazavci

Kroz kolko godina otprilike mogu očekivat postat Geoff Keighley?

Koji su benefiti i kakvo je radno vrijeme 😄

Dajte javno o kojim se svotama radi…da ljudi lakše dobe inspiraciju 😃

doctorfreak recenziras za forum zajednicu da im olaksas na kaj da potrose pare, a ne za placu. A i dobis besplatno igru na igranje pa eto smatraj to placom ako ti vec treba.

Tzereen

Čuli ljudi sa tuču recenzenti koji daju preniske ocjene krivoj igri, nitko ne želi riskirat da dobije Tsushimu 2 na recenziranje.

master_x eh, drage volje no radi drugih obaveza (prvenstveno priprema za maraton) nisam ziher da bih mogao izdvojiti dovoljno vremena za odigrati nešto i kvalitetno napisati recenziju u određenom vremenskom roku.

Tzereen Ha-Ha-Ha za slavu…kaj se može to i u CV staviti?

Pa ja lijepo pitam…evo ako nekog zanima..htio bi recenzirat šta on dobiva za uzvrat? Igre, novce ili nešto trece?

doctorfreak prvenstveno igre, a za više ovisi o ambiciji i kvaliteti, ovisno koliko se želi uključiti u daljnje djelovanje na projektu. I usprkos tvom standardno prgavom piskaranju, da može se i u CV stavit. Nekima je već pomoglo u profesionalnoj karijeri.

sanzo Čuli ljudi sa tuču recenzenti

Sanzo otpada 😃

Ako se ikad odlučite pisati rece upoznat ćete super ljude, naučiti puno toga što se tiče pravopisa, i naravno, sve što Fenix kaže. Bio sam nepismen (i još sam) dok nisam tu pisao rece, ekipa lektora je super i stvarno mislim da se bolje izražavam nakon ove pustolovine. Ako ništa, znam se pravilnije posvadit.

foggy Trebao bi posudit jednog tog lektora da prode svaki post koji objavim 😃

Ja bih. Elokventan jesam, smisao za humor mi je mračan, igram koliko stignem, naravno samo AAA igre tipa Vampire Survivors na clockanoj 3080. Odrastao sam na PSX-u i njihovim recenzijama, pogotovo Reškovčevim, nagrađivan sam za pisanje (ozbiljno) i volim sve šta vole mladi (cajke, kokain i Hajduka)

Ja bih. Elokventan jesam, smisao za humor mi je mračan, igram koliko stignem, naravno samo AAA igre tipa Vampire Survivors na clockanoj 3080. Odrastao sam na PSX-u i njihovim recenzijama, pogotovo Reškovčevim, nagrađivan sam za pisanje (ozbiljno) i volim sve šta vole mladi (cajke, kokain i Hajduka)