Miro

Kad ti Miro spominje pismenost, bog te jeba…

To ko da ja Choni i Kaiserusu slažem program treninga… 🙄🙄🙄

Btw, možda napišem za MK1, ovisno o slobodnom vremenu

Ja sam mislio da će Fićoslav recenzirati. Ili onaj drugi, ako stigne u pauzama između mijenjanja pelena.

Tuhy

Ali zato se ja nisan javio nego tebe predlazen, potiralo te iz ducana ovo ti je idealna prilika.

Budimo iskreni ti nisi nego za nesto raditi di te niko nemoze viditi

doctorfreak to sam ti odgovorio još prošle godine, ali s tobom ionako ne bih nikad surađivao. Kod recenziranja igara kompenzacija je sama igra

Fenix

Pa to je to dobijes jednu od najocekivanijih igri ove godine 10 dana prije.

To je jeben gust

Nikad necu zaboraviti Uncharted 2 koji san kupio u ducanu isto tako desetak dana prije izlaska

Ali da bi mene privukao isto se u ponudi mora janjetina spomenuti🤣🤣🤣

Kolko ranije prije 14-og dobim MK1?

Miro Pa to je to dobijes jednu od najocekivanijih igri ove godine 10 dana prije.

To je jeben gust

I onda moras zrushat kroz nju u par dana da napises recenziju umjesto da uzivas u njoj.

sanzo I onda moras zrushat kroz nju u par dana da napises recenziju umjesto da uzivas u njoj.

Igranje 14h dnevno nije rushanje, to je normalno. Kakvi amateri jebote 😃

sanzo

Evo @foggy ti je sve reka, neznate kako se igra a pisali bi recenzije

Svasta

Fenix Malo previše se pjeniš i neke stvari primaš pre osobno. IRL je jedno a forum je drugo. Ako se sprdamo/zezamo/trollamo na forumu ne znači ništa IRL. Ionako nemam vremena za pisanje pa se bez brige necu prijaviti, ali me zanimalo da li je i dalje probono ili ima promjena, što vjerujem da zanima i potencijalne "pisce".

Tako da bez brige, ja te necu sigurno ostetit s ni jedne strane.

doctorfreak nema tu previše osobnog niti sam se pronašao uvrijeđenim, samo na tvoje postove odgovaram na isti način kao što i ti djeluješ. Poznam te preko foruma već dugo i već sam ti u nekoliko navrata pisao da mi karakterno ne odgovaraš. Bez obzira zajebavaš li se ili ne. Stvarno nemam želju upoznat te u IRL i tvoje različite persone, ako ih ima.

Nemam mjesta na hardu za Starfield, ali Spider-mana 2 bih rado recenzirao 😆

• [deleted]

• Uređivano

Evo moje recenzije za Starfield, jesam li kompetentan? 😂😂

★★★☆☆

Starfield je ambiciozna igra koja nas vodi na nezaboravno putovanje kroz beskrajne prostore svemira. S prekrasnom grafikom i intrigantnom pričom, ova igra pruža igračima iskustvo istraživanja novih planeta, susreta s izvanzemaljcima i svemirskih bitaka.

Jedna od najupečatljivijih značajki igre je pažljivo stvoreni svemir s raznolikim planetama, svjetovima i bićima. No, nažalost, neizbježno je primijetiti prisutnost nevidljivih zidova na planetama koji kvare doživljaj istraživanja i ograničavaju slobodu kretanja. Ti zidovi ograničavaju igračevu sposobnost istraživanja planeta onako kako su to vjerojatno planirali. To je razočaravajuće s obzirom na obećavajuću slobodu koju bi igra trebala pružiti.

Priča igre je intrigantna i drži igrača zainteresiranim dok otkriva tajne drevnih civilizacija i mračnih zavjera. Međutim, nedostatak slobode kretanja na planetama može ometati uranjanje u priču i svijet igre.

Igrivost je fluidna, ali prisutnost nevidljivih zidova na planetama smanjuje osjećaj slobode i istraživanja. Aktivnosti poput trgovine, borbi i upravljanja svemirskim brodom dodaju raznolikost igri, ali ti elementi ne uspijevaju u potpunosti nadoknaditi nedostatak istraživanja.

Starfield ima potencijal, ali prisutnost nevidljivih zidova na planetama smanjuje doživljaj slobode i istraživanja, što može umanjiti ukupno iskustvo igre.

Ja ću biti. Skužio sam da ChatGPT popravlja oblikovanje rečenica tako da nema frke vise.

prayer Zaboravio si napisati da se odričeš honorara, a sve za dobrobit ffa organizacije. Čak razmišljaš osnovati fan club koji bi svakog mjeseca donirao novac i imao benefite od toga.

Ali pazi, prvo ce se provjeriti svi tvoji postovi povijesti unutar 2 godine da se detaljno prouči da li uopce mozes dobiti priliku za uber teški intervju. Dapače kao i u drzavnim službama nije na odmet imat i potvrdu o nekažnjavanju. Za bilo kakvo djelo-nedjelo ne možeš dobiti status pisca-recenzenta.

doctorfreak Ali pazi, prvo ce se provjeriti svi tvoji postovi povijesti unutar 2 godine

Za neke je dovoljno i unutar 2 minute.

Background check postova?

Za mene bar ne morate dugo skrolat da nađete post za diskvalifikaciju 😁

Kako se žrtvujem e predobar sam.

wooddiebone Pišem i ja idiotarije ali bogami 90% tvojih postova su čisto trollanje. xD

Ali tebe bi možda ipak voljeli vidjeti IRL, ja ni tu ne prolazim 🙁 beat that

doctorfreak Zaboravio si napisati da se odričeš honorara, a sve za dobrobit ffa organizacije

Zanimljivo je kak ljudi misle da odmah mogu naplatit sve sta rade iako iza sebe nemaju apsolutno nikakav background, iskustvo i jos stvari koje se vezu uz materiju. Odmah daj pare, odmah daj sve ranije, najbolje cak da te plate i da sami napisu recenziju.

Covjek vam otvoreno ponudi priliku da dobijete igru gratis, malo prosirite zivotne horizonte i probate nesto novo, a vi odmah kao da ste najvece starlete. Strava.

Ti i da pises recenziju sam bi je sebi zatvorio zbog previse teksta jer volis low effort stvari .