Tko želi biti... recenzent?
Ja sam mislio da će Fićoslav recenzirati. Ili onaj drugi, ako stigne u pauzama između mijenjanja pelena.
doctorfreak to sam ti odgovorio još prošle godine, ali s tobom ionako ne bih nikad surađivao. Kod recenziranja igara kompenzacija je sama igra
- Uređivano
Fenix Malo previše se pjeniš i neke stvari primaš pre osobno. IRL je jedno a forum je drugo. Ako se sprdamo/zezamo/trollamo na forumu ne znači ništa IRL. Ionako nemam vremena za pisanje pa se bez brige necu prijaviti, ali me zanimalo da li je i dalje probono ili ima promjena, što vjerujem da zanima i potencijalne "pisce".
Tako da bez brige, ja te necu sigurno ostetit s ni jedne strane.
doctorfreak nema tu previše osobnog niti sam se pronašao uvrijeđenim, samo na tvoje postove odgovaram na isti način kao što i ti djeluješ. Poznam te preko foruma već dugo i već sam ti u nekoliko navrata pisao da mi karakterno ne odgovaraš. Bez obzira zajebavaš li se ili ne. Stvarno nemam želju upoznat te u IRL i tvoje različite persone, ako ih ima.
Nemam mjesta na hardu za Starfield, ali Spider-mana 2 bih rado recenzirao
[deleted]
- Uređivano
Evo moje recenzije za Starfield, jesam li kompetentan?
★★★☆☆
Starfield je ambiciozna igra koja nas vodi na nezaboravno putovanje kroz beskrajne prostore svemira. S prekrasnom grafikom i intrigantnom pričom, ova igra pruža igračima iskustvo istraživanja novih planeta, susreta s izvanzemaljcima i svemirskih bitaka.
Jedna od najupečatljivijih značajki igre je pažljivo stvoreni svemir s raznolikim planetama, svjetovima i bićima. No, nažalost, neizbježno je primijetiti prisutnost nevidljivih zidova na planetama koji kvare doživljaj istraživanja i ograničavaju slobodu kretanja. Ti zidovi ograničavaju igračevu sposobnost istraživanja planeta onako kako su to vjerojatno planirali. To je razočaravajuće s obzirom na obećavajuću slobodu koju bi igra trebala pružiti.
Priča igre je intrigantna i drži igrača zainteresiranim dok otkriva tajne drevnih civilizacija i mračnih zavjera. Međutim, nedostatak slobode kretanja na planetama može ometati uranjanje u priču i svijet igre.
Igrivost je fluidna, ali prisutnost nevidljivih zidova na planetama smanjuje osjećaj slobode i istraživanja. Aktivnosti poput trgovine, borbi i upravljanja svemirskim brodom dodaju raznolikost igri, ali ti elementi ne uspijevaju u potpunosti nadoknaditi nedostatak istraživanja.
Starfield ima potencijal, ali prisutnost nevidljivih zidova na planetama smanjuje doživljaj slobode i istraživanja, što može umanjiti ukupno iskustvo igre.
Ja ću biti. Skužio sam da ChatGPT popravlja oblikovanje rečenica tako da nema frke vise.
prayer Zaboravio si napisati da se odričeš honorara, a sve za dobrobit ffa organizacije. Čak razmišljaš osnovati fan club koji bi svakog mjeseca donirao novac i imao benefite od toga.
Ali pazi, prvo ce se provjeriti svi tvoji postovi povijesti unutar 2 godine da se detaljno prouči da li uopce mozes dobiti priliku za uber teški intervju. Dapače kao i u drzavnim službama nije na odmet imat i potvrdu o nekažnjavanju. Za bilo kakvo djelo-nedjelo ne možeš dobiti status pisca-recenzenta.
doctorfreak Ali pazi, prvo ce se provjeriti svi tvoji postovi povijesti unutar 2 godine
Za neke je dovoljno i unutar 2 minute.
Fico Da se tebe pita vjerujem da bi jedino ti zadovoljio
- Uređivano
Background check postova?
Za mene bar ne morate dugo skrolat da nađete post za diskvalifikaciju
Kako se žrtvujem e predobar sam.
wooddiebone Pišem i ja idiotarije ali bogami 90% tvojih postova su čisto trollanje. xD
Ali tebe bi možda ipak voljeli vidjeti IRL, ja ni tu ne prolazim beat that
doctorfreak Zaboravio si napisati da se odričeš honorara, a sve za dobrobit ffa organizacije
Zanimljivo je kak ljudi misle da odmah mogu naplatit sve sta rade iako iza sebe nemaju apsolutno nikakav background, iskustvo i jos stvari koje se vezu uz materiju. Odmah daj pare, odmah daj sve ranije, najbolje cak da te plate i da sami napisu recenziju.
Covjek vam otvoreno ponudi priliku da dobijete igru gratis, malo prosirite zivotne horizonte i probate nesto novo, a vi odmah kao da ste najvece starlete. Strava.
Ti i da pises recenziju sam bi je sebi zatvorio zbog previse teksta jer volis low effort stvari .