Uvode novu, jeftiniju pretplatu koja će imati reklame i onda će s vremenom dizati pretplate na ostalim razinama pretplate kako bi ta s reklamama ispala najprivlačnijom pa tako natjeraju ljude na gledanje reklama. Netflix nas spasio od kabelske i sad će nas ubiti vraćanjem kabelske na internet.
Disney+
Tzereen Jesi kad si me prozvao da pljujem po svima. Odi u Amazon temu i vidi da sam pljuvao. Netflix je daleko najpopularniji od servisa i zbog toga je trendseter. Ako Netflix nešto pokuša, onda postaje standard u industriji. Ovo je standard s kojim mogu odjebati. Reklame nisu poanta streaminga i natjerat će ljude na piratstvo. I neka, ne zaslužuju ništa više zbog pohlepe.
Došli su:
- Spider-Man: Homecoming
- Spider-Man: Far from Home
- Spider-Man: Into the Spider-Verse
I dobro ocijenjena serija:
IMDb: : Under the Banner of Heaven
Oho! Taman sam razmišljao o zamjeni Primea s Disneyjem i milim da me Under the Banner of Heaven kupio. Želim već neko vrijeme pogledati. Možda i The Old Man sada dođe kad je sezona gotova.
Znači, da. Nema ga ni na Netflixu više. Uzet će im postepeno sve kaj nije baš njihova produkcija.
Dosta dobrih filmova/serija je u najavi Prey,Pinnochio,Lightyear( koji ce biti u IMAX enhnaced formatu)
od serija: Willow me zanima.
Uzeo sam na mjesec dana i trebalo mi je isteći 22.7. Nisam znao da automatski žele naplatiti novi mjesec.
Ne mogu mi uzeti pare jer ih nemam na revolutu, a i dalje mi nisu ugasili aplikaciju
Do kad će to sad trajati nemam blage.
resident_evil tak sam ja ima Amazona pola godine iako ga nisam bas gledal nekaj previse
I šta nikad ti nisu naplatili?
Već su mi dva maila poslali kao da mi kartica ne radi ili slično. Baš me zanima do kad će mi trajati
resident_evil nisu kad nisam nist stavil na revolut ali su mi onda otkazali pretplatu nakon spomenutog vremena.
Moj prijatelj ima Tidal free već godinu dana, zaboravili su mu naplaćivati.