Ovdje slobodno pišite o sadržaju na Disney+ streaming servisu.

Ovo je najnoviji servis na našim prostorima, koji su mnogi fanovi Pixara, Marvela i Star Warsa željno čekali.

Nažalost, mnogi su ostali razočarani jer ni jedan sadržaj još nije preveden. A zašto je to još tužnije je činjenica da su naše sinhronizacije redovno skupljale brdo nagrada zbog iznimne kvalitete. A toga sad na servisu nema. Ako ništa drugo, ugodno iznenađenje su brojni FX, Hulu, Star i FOX naslovi. Što u biti ne čudi, ako znamo da su kupili i 20th century Fox.

• FFA +1

Danas vidim na aplikaciji da će ovaj novi Predator doć odmah na Disney+. 05.08. Dolby Vision & Dolby Atmos.

Pošto Netflix uvodi reklame, mislim da će ga uredno Disney+ zamjenit.

Za sada me frustrira nedostatak triala, a sinkronizacije bi bile pun pogodak jer kak veliš, imamo vrhunske sinkronizacije.

Evo zasuzile oči na ovo

wooddiebone joj woodie, prati događaje s razumijevanjem.

Netflix uvodi reklame, kao najnižu opciju pretplate. Ostale pretplate neće imati reklame. Osim toga, Disney+ fakat nije konkurencija za sad. Da se spoje HBO, Disney i Paramount skupa, onda da.

wooddiebone mislim, nije ni to super. Ali mislim da je za sad najbolje za oba svijeta. Ja sam siguran da će biti ekipe koju ne smetaju reklame, samo da uštede 50% na cijeni.

E ono gdje bi moglo doći do problema je ako krenu te reklame stavljati i u ostale kategorije pretplata. Nadam se da neće nikad. Anyhow, Disney+ nije loš, ali nije još konkurencija.

Znam da nije zamjena, ali sam primjetio da sve manje gledam Netflix, a sve više želim gledat ono kaj nudi Disney.
      Još uvijek koristim jednokratnu karticu za pretplatu pa mi nemre naplaćivat svaki mjesec i mogu šaltat kak mi se kaj gleda.

wooddiebone btw, baš sam išao ponovo gledat vijest. HBO Max i Disney+ su već najavili da i oni kreću s pretplatama s reklamama. I prije nego je to Netflix rekao. Disney+ već ove godine.

A bokte. Pa nek stave free onda s reklamama. Imali budu korisnika ko kenje.

Uvode novu, jeftiniju pretplatu koja će imati reklame i onda će s vremenom dizati pretplate na ostalim razinama pretplate kako bi ta s reklamama ispala najprivlačnijom pa tako natjeraju ljude na gledanje reklama. Netflix nas spasio od kabelske i sad će nas ubiti vraćanjem kabelske na internet.

Fico HBO i Disney su to najavili prije Netflixa. Netflix reagira na tržište. Pljuj po svima.

Tzereen Krivu si osobu našao prozivati kada je u pitanje pljuvanje po korporativnim sranjima. Samo zato što i drugi imaju takav model ne opravdava Netflixove poteze. U sve to su upakirali i naplatu dodatnih uređaja.

Fico nisam to reko. Ali govorim da nije tu Netflix neki bauk koji je single handedly odlučio uništiti korisnike. Samo se o njima najviše priča. Za HBO i Disney niko ni ne zna da su najavili reklame jer niko ne piše bombastične naslove o tome.

Tzereen Jesi kad si me prozvao da pljujem po svima. Odi u Amazon temu i vidi da sam pljuvao. Netflix je daleko najpopularniji od servisa i zbog toga je trendseter. Ako Netflix nešto pokuša, onda postaje standard u industriji. Ovo je standard s kojim mogu odjebati. Reklame nisu poanta streaminga i natjerat će ljude na piratstvo. I neka, ne zaslužuju ništa više zbog pohlepe.

Oho! Taman sam razmišljao o zamjeni Primea s Disneyjem i milim da me Under the Banner of Heaven kupio. Želim već neko vrijeme pogledati. Možda i The Old Man sada dođe kad je sezona gotova.

Tzereen IMDb: : Under the Banner of Heaven

Uuu, izgleda zanimljivo.

Svakako pogledajte Spider-Man: Into the Spider-Verse, ako niste. Jako dobar film.

P.S: Jel ima Snowfall na Disney+, @Tzereen ?

Torgue P.S: Jel ima Snowfall na Disney+, @Tzereen ?

Mislim da je to na Netflixu. Bar je bilo do nedavno. Javim malo kasnije.