wooddiebone btw, baš sam išao ponovo gledat vijest. HBO Max i Disney+ su već najavili da i oni kreću s pretplatama s reklamama. I prije nego je to Netflix rekao. Disney+ već ove godine.

A bokte. Pa nek stave free onda s reklamama. Imali budu korisnika ko kenje.

Uvode novu, jeftiniju pretplatu koja će imati reklame i onda će s vremenom dizati pretplate na ostalim razinama pretplate kako bi ta s reklamama ispala najprivlačnijom pa tako natjeraju ljude na gledanje reklama. Netflix nas spasio od kabelske i sad će nas ubiti vraćanjem kabelske na internet.

Fico HBO i Disney su to najavili prije Netflixa. Netflix reagira na tržište. Pljuj po svima.

Tzereen Krivu si osobu našao prozivati kada je u pitanje pljuvanje po korporativnim sranjima. Samo zato što i drugi imaju takav model ne opravdava Netflixove poteze. U sve to su upakirali i naplatu dodatnih uređaja.

Fico nisam to reko. Ali govorim da nije tu Netflix neki bauk koji je single handedly odlučio uništiti korisnike. Samo se o njima najviše priča. Za HBO i Disney niko ni ne zna da su najavili reklame jer niko ne piše bombastične naslove o tome.

Tzereen Jesi kad si me prozvao da pljujem po svima. Odi u Amazon temu i vidi da sam pljuvao. Netflix je daleko najpopularniji od servisa i zbog toga je trendseter. Ako Netflix nešto pokuša, onda postaje standard u industriji. Ovo je standard s kojim mogu odjebati. Reklame nisu poanta streaminga i natjerat će ljude na piratstvo. I neka, ne zaslužuju ništa više zbog pohlepe.

Oho! Taman sam razmišljao o zamjeni Primea s Disneyjem i milim da me Under the Banner of Heaven kupio. Želim već neko vrijeme pogledati. Možda i The Old Man sada dođe kad je sezona gotova.

Tzereen IMDb: : Under the Banner of Heaven

Uuu, izgleda zanimljivo.

Svakako pogledajte Spider-Man: Into the Spider-Verse, ako niste. Jako dobar film.

P.S: Jel ima Snowfall na Disney+, @Tzereen ?

Torgue P.S: Jel ima Snowfall na Disney+, @Tzereen ?

Mislim da je to na Netflixu. Bar je bilo do nedavno. Javim malo kasnije.

Flipper nisam Tze, ali mogu pogledati. 😃

Giphy - pulp fiction i dont remember asking you a goddamn thing GIF

jk, hvala. 😘

Znači, da. Nema ga ni na Netflixu više. Uzet će im postepeno sve kaj nije baš njihova produkcija.

Dosta dobrih filmova/serija je u najavi Prey,Pinnochio,Lightyear( koji ce biti u IMAX enhnaced formatu)

od serija: Willow me zanima.

4mal da. Willow bi mogao biti dobar. Nadam se.

Uzeo sam na mjesec dana i trebalo mi je isteći 22.7. Nisam znao da automatski žele naplatiti novi mjesec.

Ne mogu mi uzeti pare jer ih nemam na revolutu, a i dalje mi nisu ugasili aplikaciju 😃

Do kad će to sad trajati nemam blage.

renda

I šta nikad ti nisu naplatili? 😃

Već su mi dva maila poslali kao da mi kartica ne radi ili slično. Baš me zanima do kad će mi trajati Ha-Ha-Ha