Tzereen wooddiebone btw, baš sam išao ponovo gledat vijest. HBO Max i Disney+ su već najavili da i oni kreću s pretplatama s reklamama. I prije nego je to Netflix rekao. Disney+ već ove godine.
Fico Uvode novu, jeftiniju pretplatu koja će imati reklame i onda će s vremenom dizati pretplate na ostalim razinama pretplate kako bi ta s reklamama ispala najprivlačnijom pa tako natjeraju ljude na gledanje reklama. Netflix nas spasio od kabelske i sad će nas ubiti vraćanjem kabelske na internet.
Fico Tzereen Krivu si osobu našao prozivati kada je u pitanje pljuvanje po korporativnim sranjima. Samo zato što i drugi imaju takav model ne opravdava Netflixove poteze. U sve to su upakirali i naplatu dodatnih uređaja.
Tzereen Fico nisam to reko. Ali govorim da nije tu Netflix neki bauk koji je single handedly odlučio uništiti korisnike. Samo se o njima najviše priča. Za HBO i Disney niko ni ne zna da su najavili reklame jer niko ne piše bombastične naslove o tome.
Fico Tzereen Jesi kad si me prozvao da pljujem po svima. Odi u Amazon temu i vidi da sam pljuvao. Netflix je daleko najpopularniji od servisa i zbog toga je trendseter. Ako Netflix nešto pokuša, onda postaje standard u industriji. Ovo je standard s kojim mogu odjebati. Reklame nisu poanta streaminga i natjerat će ljude na piratstvo. I neka, ne zaslužuju ništa više zbog pohlepe.
Tzereen Došli su: Spider-Man: Homecoming Spider-Man: Far from Home Spider-Man: Into the Spider-Verse I dobro ocijenjena serija: IMDb: : Under the Banner of Heaven https://www.imdb.com/title/tt1998372/
Torgue Tzereen IMDb: : Under the Banner of Heaven Uuu, izgleda zanimljivo. Svakako pogledajte Spider-Man: Into the Spider-Verse, ako niste. Jako dobar film. P.S: Jel ima Snowfall na Disney+, @Tzereen ?
Fico Oho! Taman sam razmišljao o zamjeni Primea s Disneyjem i milim da me Under the Banner of Heaven kupio. Želim već neko vrijeme pogledati. Možda i The Old Man sada dođe kad je sezona gotova.
Tzereen Torgue P.S: Jel ima Snowfall na Disney+, @Tzereen ? Mislim da je to na Netflixu. Bar je bilo do nedavno. Javim malo kasnije.
Tzereen Znači, da. Nema ga ni na Netflixu više. Uzet će im postepeno sve kaj nije baš njihova produkcija.
4mal Dosta dobrih filmova/serija je u najavi Prey,Pinnochio,Lightyear( koji ce biti u IMAX enhnaced formatu) od serija: Willow me zanima.
resident_evil Uzeo sam na mjesec dana i trebalo mi je isteći 22.7. Nisam znao da automatski žele naplatiti novi mjesec. Ne mogu mi uzeti pare jer ih nemam na revolutu, a i dalje mi nisu ugasili aplikaciju 😃 Do kad će to sad trajati nemam blage.
resident_evil renda I šta nikad ti nisu naplatili? 😃 Već su mi dva maila poslali kao da mi kartica ne radi ili slično. Baš me zanima do kad će mi trajati
renda resident_evil nisu kad nisam nist stavil na revolut 😃 ali su mi onda otkazali pretplatu nakon spomenutog vremena.