Flipper nisam Tze, ali mogu pogledati. 😃

Giphy - pulp fiction i dont remember asking you a goddamn thing GIF

jk, hvala. 😘

Znači, da. Nema ga ni na Netflixu više. Uzet će im postepeno sve kaj nije baš njihova produkcija.

Dosta dobrih filmova/serija je u najavi Prey,Pinnochio,Lightyear( koji ce biti u IMAX enhnaced formatu)

od serija: Willow me zanima.

4mal da. Willow bi mogao biti dobar. Nadam se.

Uzeo sam na mjesec dana i trebalo mi je isteći 22.7. Nisam znao da automatski žele naplatiti novi mjesec.

Ne mogu mi uzeti pare jer ih nemam na revolutu, a i dalje mi nisu ugasili aplikaciju 😃

Do kad će to sad trajati nemam blage.

renda

I šta nikad ti nisu naplatili? 😃

Već su mi dva maila poslali kao da mi kartica ne radi ili slično. Baš me zanima do kad će mi trajati Ha-Ha-Ha

resident_evil nisu kad nisam nist stavil na revolut 😃 ali su mi onda otkazali pretplatu nakon spomenutog vremena.

Moj prijatelj ima Tidal free već godinu dana, zaboravili su mu naplaćivati. 😄

7 dana kasnije

Došao je Lightyear u IMAX-u.

Flipper

9/10 od mene.

Najbolji Predator film, srušio je i klasik Arnolda Schwarzenegera.

Odlične lokacije, odabir glumaca, jezika…

Korištenje više praktičnih efekata nego CGI osim gdje baš mora biti.

Predator nije CGI ko 2018. već pravi glumac ispod kostima.

Ima jedna scena gdje hoda i vide se samo listovi na nogama, znači pazili su da se svaki mišić realno izvija jbte. Inače je to fail u puno serija/filmova, čak i igara.

Postoji i epic scena sa Predatorom, ni u jednom predatoru do sada Yautje(rasa predatora) nisu pokazali toliko agresije i čistog bijesa ili slabosti. Čak ni onaj zajebani ultra Predator od 4 metra u 2018. verziji.

Kad pogledate film odma ćete znati na koju scenu mislim.

Ovo bi svrstao u akciju/survival sa elementima horora pošto više nema one misterije kao prvi film gdje se pitaš jeli duh, alien ili nešto treće.

Glavna glumica…vrh.

Skuliraj se. Pogledaj opet prvi.

Svima kojima je ova glumica cool, nek pogledaju odličnu seriju Legion. Ima je na Disney+.

Dugo im je trebalo.

14 dana kasnije
        8 dana kasnije

Tri epizode day one?!

Oprezno iščekujem ovo. Po onom kaj sam čitao, trebalo bi biti dobro. Za razliku od groznog Obi Wana.

Napokon na Stars sletila 1. Epizoda S2. AHS spin of-a, Dollhouse.