Disney+
Tzereen Jesi kad si me prozvao da pljujem po svima. Odi u Amazon temu i vidi da sam pljuvao. Netflix je daleko najpopularniji od servisa i zbog toga je trendseter. Ako Netflix nešto pokuša, onda postaje standard u industriji. Ovo je standard s kojim mogu odjebati. Reklame nisu poanta streaminga i natjerat će ljude na piratstvo. I neka, ne zaslužuju ništa više zbog pohlepe.
Došli su:
- Spider-Man: Homecoming
- Spider-Man: Far from Home
- Spider-Man: Into the Spider-Verse
I dobro ocijenjena serija:
IMDb: : Under the Banner of Heaven
Oho! Taman sam razmišljao o zamjeni Primea s Disneyjem i milim da me Under the Banner of Heaven kupio. Želim već neko vrijeme pogledati. Možda i The Old Man sada dođe kad je sezona gotova.
Znači, da. Nema ga ni na Netflixu više. Uzet će im postepeno sve kaj nije baš njihova produkcija.
Dosta dobrih filmova/serija je u najavi Prey,Pinnochio,Lightyear( koji ce biti u IMAX enhnaced formatu)
od serija: Willow me zanima.
Uzeo sam na mjesec dana i trebalo mi je isteći 22.7. Nisam znao da automatski žele naplatiti novi mjesec.
Ne mogu mi uzeti pare jer ih nemam na revolutu, a i dalje mi nisu ugasili aplikaciju
Do kad će to sad trajati nemam blage.
resident_evil tak sam ja ima Amazona pola godine iako ga nisam bas gledal nekaj previse
I šta nikad ti nisu naplatili?
Već su mi dva maila poslali kao da mi kartica ne radi ili slično. Baš me zanima do kad će mi trajati
resident_evil nisu kad nisam nist stavil na revolut ali su mi onda otkazali pretplatu nakon spomenutog vremena.
Moj prijatelj ima Tidal free već godinu dana, zaboravili su mu naplaćivati.
Došao Prey. Must watch.