Jedino kakve veze imam sa prime videom je shortcut na daljinskom od samsunga, pa moram izlazit iz njega kad slucajno stisnem tipku
Prime Video
- Uređivano
Top Gun Maverick danas na US Amazonu, od sutra na UK. Bas me zanima hoće li biti i kod nas. Inače mi je Amazon jedan od najgorih servisa po podijeli sadržaja prema regijama. Mi ovdje stvarno pusimo dosta u odnosu na SAD. Bas dosta.
Kick-ass
Djeluje zanimljivo
Terminal List je vrh.
znači sad sam pogledao terminal list do kraja. jebenih 9.5 od 10 za mene.
Chris Pratt je odglumio ulogu života.
Jebalo majku ako ja znan kako ovaj prime funkcionira.
Bio nesto na njemackom amazonu i vidin prime aj reko da ga proban jos i besplatno za prvi misec i sad sve na njemackom na televiziji.
Vidin da je to sve podiljeno.
Neman pojma sto odabrati uk us ili treci kurac
Miro Neman pojma sto odabrati uk us ili treci kurac
Samo nemoj odabrati kurac :-D
Ja sam preko twitch acca uzeo bio twitch prime po onoj 2.99 ili koliko je bilo na 6 mjeseci i onda mi sw tu otvorio prime video isto. Tako sa vjv us
https://www.theverge.com/2023/12/26/24015595/amazon-prime-video-ads-coming-january-29
Prime video u 1. mj u postojećem razredu pretplate dobiva reklame. Bez reklama dobiva novi i skuplji tier
- Uređivano
Jos samo da ti nedaju birat sta da gledas i vracamo se tamo odaklen smo i krenuli samo za puno vise para
- Uređivano
Nek kaže ko kaj hoće, Netflix je i dalje kralj streaminga. Fakat se trude daleko najviše od svih. Ima sadržaja ali za apsolutno svakog. I to kvalitetnog. Ima dosta osrednjeg i lošeg, ali i pregršt odličnog. Neke od najboljih stvari koje sam gledao u zadnjih 10 godina su mi s Netflixa.
Plus najbolji formati i najstabilnija slika, jako puno prevedenog sadržaja na hrvatski, neki čak i sinkronizirani.
A i sami layout, sučelje su najbolji od svih streaming servisa, bilo da se radi o mobilnoj aplikaciji ili TV.
Amazon mi je čak možda najveće razočarenje, jer imaju para i sad već staža. Treba to puno bolje. Puno bolje.
Imaju 4-5 odličnih stvari, možda 10 dobrih, ostalo je prolazno…
Amazon ovo radi bas zato sto je Netflixu ovo proslo.
Od svih daleko je Netflix najbolji
Amazon izgleda uzasno ja se snaci nemogu.
Showtime je kriminal nista novo ne dolazi.
Disney isto srednja žalost na kapalju dolazi novi sadrzaj.
Hbomax jos nisan imao a mislin se ocu uzeti
Apple jebiga bi uzeo ali mi se ne zajebava sa vpnom i slicnim glupostima