Ovdje slobodno pišite o Prime Video streaming servisu od Amazona.

Trenutno je i dalje drugi najveći streaming servis. Ima i nešto sitno sadržaja s hrvatskim prijevodom.

Nažalost, ima jedno od najlošijih sučelja od velikih servisa, no trenutno rade upgrade. Ono što je dobro i što ih izdvaja je pregled IMDB ocjene na sadržaju, kao i odlična X-ray funkcija koja u svakom trenu nudi informacije o sadržaju koji gledate. Npr., koji su glumci trenutno na ekranu.

Sva sreća pa u HR mogu biti Cptn Jack Sparrow

Fenix Baš se vidi da zbog toga, koji šupci. Ne mogu radnike pustiti na piš pauzu, ali zato se cijena jebenog servisa za serije diže bez problema.

Skužili da će LotR fejlat pa da pokupe pare dok ljudi još nisu vidjeli seriju.

Brijac oni to nisu skužili, jer imaju plan za 5 godina. Oni su napravili najbolje kaj su mislili da trenutno treba. Sigurno se nisu bezveze primili ovoga.

A publika će pokazati jesu li im odluke bile dobre.

Pa koliko kod nas ide gore? Nisam još ništa dobio.

Tzereen oni to nisu skužili, jer imaju plan za 5 godina. Oni su napravili najbolje kaj su mislili da trenutno treba. Sigurno se nisu bezveze primili ovoga.

Imaju plan jer imaju hrpu para, a napravili su najbolje kaj su ONI mislili da trenutno treba što, ako među njima nema pravih LotR fanova, vjerojatno neće biti dovoljno.

Pa s obzirom da im je diversity valjda u prvom planu ne znam jesu li se ili ne bzvz primili ovoga.

Ne znam što fali sučelju, od kad su popravili ono da svaka sezona serija ima svoj entry u sučelju, meni je najbolje od svih streaming servisa, samo da poprave opise contenta koji se ne mogu pogledati do kraja nego kad uđeš u seriju pokrene odmah epizodu.

X-ray je najbolji feature koji nude i stvarno me razmazi kad mogu vidjet glumce odmah po pojavi playera, a i dodatni featurei često uključuju sadržaj za koji bi inače morao kupiti blu-ray.

Radi se o Amazon Prime u cijelosti (video, shipping, Prime gaming, Audible, Kindle i Twitch Prime) čak i da je poskupilo, niti jedan servis ne nudi toliko benefita za takvu cijenu.

prayer Ubij me pisalo je u članku Prime Video za mjesečnu pretplatu i sad ne piše…

Fico

U screenshot od maila piše isključivo Amazon Prime 🤷‍♂️

Zanimljivo, bude se pogledalo.

Negdje sam čitao da cijeli UI uskoro mijenja i biti ce dosta nalik netflixu, sto je cool imho.

Kad smo kod toga jel ima tko aktivan sub. Pogledao bih boyse i jack reachera seriju

4mal promijenio se već. Barem app na LG. Dosta bolje izgleda nego prije, iako nije na razini Netflixa. Ali pomak na bolje svakako je.