Jos samo da ti nedaju birat sta da gledas i vracamo se tamo odaklen smo i krenuli samo za puno vise para 😃

Nek kaže ko kaj hoće, Netflix je i dalje kralj streaminga. Fakat se trude daleko najviše od svih. Ima sadržaja ali za apsolutno svakog. I to kvalitetnog. Ima dosta osrednjeg i lošeg, ali i pregršt odličnog. Neke od najboljih stvari koje sam gledao u zadnjih 10 godina su mi s Netflixa.

Plus najbolji formati i najstabilnija slika, jako puno prevedenog sadržaja na hrvatski, neki čak i sinkronizirani.

A i sami layout, sučelje su najbolji od svih streaming servisa, bilo da se radi o mobilnoj aplikaciji ili TV.

Amazon mi je čak možda najveće razočarenje, jer imaju para i sad već staža. Treba to puno bolje. Puno bolje.

Imaju 4-5 odličnih stvari, možda 10 dobrih, ostalo je prolazno…

Amazon ovo radi bas zato sto je Netflixu ovo proslo.

Fico ako se ne varam, HBO i Disney su to prvi najavili.

I Netflix ne stavlja reklame postojećim korisnicima, već stvara novu, jeftinu pretplatu za takve.

Znam da je popularno mrziti Netflix, ali od svih streaming servisa su najčišći i pružaju daleko najviše.

Tzereen

Od svih daleko je Netflix najbolji

Amazon izgleda uzasno ja se snaci nemogu.

Showtime je kriminal nista novo ne dolazi.

Disney isto srednja žalost na kapalju dolazi novi sadrzaj.

Hbomax jos nisan imao a mislin se ocu uzeti

Apple jebiga bi uzeo ali mi se ne zajebava sa vpnom i slicnim glupostima

• [deleted]

Slazem se da je na kraju krajeva netflix najbolji i jedini servis gdje bi mogao imat non stop aktivnu pretplatu i uvijek bi nasao nesto gledat.

Ove sve ostale uzmem, pogledam tu jednu- dvije kvalitetne serije sto imaju i onda suša i mogu otkazat jer nema ništa.

Tzereen

Meni je Netflix postao baš jako loš. Da se nisam ukačio na profil, otkazao bih ga odmah. Ima sadržaja brdo ali je filter nepostojeć, baš lopatom trpaju smeća i onda se tu i tamo nađe nešto dobro.

HBO mi ima puno konkretniju ponudu i cijenu + ako ćemo već titlove spominjat tu su 100% pokriveni.

Netlix ima puno generičnog i iritantnog smeća, pa moraš kopat jedno pol sata da nađeš nešto po guštu

HBO je hit or miss, više mi je kao suplement za Netflix, ima Sopranose pa ima nešto bodova simpatije

Prime je samo Clarkson Farm i ništa više. Zasad dno

yakuza_stinger

HBO općenito ima puno tih klasika kad te pukne da upališ. Sopranosi, Žica, Združena braća, Oz…

Imaju mi puno više filtera i za serije i filmove, lopatom nabacani sadržaj mi ne znači ništa ako je more smeća. Ponuda dokumentaraca im je dosta oskudna i loša, tu je puno bolji Netflix.

Mene su sve te preplate počele živcirat, sve je toliko rascjepkano, kad bi išao to sve plaćat skupi se fina svota. Onda kad te nešto i zanima i želiš gledat nema nigdje, samo izgubiš masu vremena listajući hrpu toga što ti se ne gleda.

member

Meni nakurac ide da netflx nema daj sve sto imas da listan

Hbo to ima

Prodem sve dodan na listu i miran pa samo pratis sto daju novo

member jep, točno tako

zbog toga za neke stvari pribjegavam gusarstvu. Rijetko, al još se nisam odrekao prakse.

Dobar je HBO kaj se ponude tiče, al kvaliteta slike / streama je koma.

Neusporedivo lošija slika nego na Netflixu. Možda je i do moje internet veze, ali (relativno) stariji sadržaj loše izgleda. Batman trilogija, recimo.

Tuhy meni je kvaliteta slika na HBO Maxu skroz ok, nisam do sada imao bilo kakvih problema oko toga.

Što se tiče samih servisa, HBO mi je primarni u zadnje vrijeme, na Netflixu nekako u zadnje vrijeme nisam ništa pametno pronalazio za gledanje pa sam ga nakon dugo vremena odjavio. Disney+ se u pravilu pretplatim na mjesec dana kada dođe neka nova Star Wars serija.

10 dana kasnije