Brijac Pa kad vidim ovu abominaciju na lijevo koju bi nekako trebao vezati s LotR svijetom i crnog vilenjaka za kojeg samo ograničena osoba može misliti da ti nije ubačen da se serija prilagodi tržištu mislim da mi je to dovoljno.
led_zeppelin Nisam homofob, ne mrzim niti homoseksualce, niti crnce, niti muslimane, azijante
ili išta slično. Ali mi užasno ide na živce što se danas sve živo prilagođuje nekakvim manjinama.
led_zeppelin ali po americi se već bore da mijenjaju rodoslovlje, gramatiku i ostale spike jer se eto tamo neka "nakaza" da oprostiš i niškoristi u životu probudila na krivu nogu i odlučila da je danas nedefiniranog spola da može čitav svijet jebat i krivit za neuspjeh u svom životu
led_zeppelin Samo ja za neuspjeh u svom životu ne krivim rodove, gayeve, islamiste, kineze, crnce itd. nego sebe i onda počnem od sebe, a ne da izađem na cestu i paradiram s glupostima i krivim sve samo sebe za vlastitu nesreću.
Tuhy Ovo su samo neke od gluposti koje su se ovdje mogle naći. Ja nisam kriv za njihovo pisanje i ako nazivanje nekoga nakazom zbog orijentacije ili spola nije oblik mržnje, onda ne znam što je.
Uvredljivo je, bezobrazno i drsko gušiti temu liječenjem takvih frustracija. Apsolutno su ubili temu time što im smeta boja nečije kože. Ne mogu preći preko toga ni kada ih doslovno moliš da se može pričati o seriji. To je obilježje rasizma i više mi je pun kurac toga da sam ja magično drzak jer drugima očito smeta boja nečije kože. Ja ne govorim o tome da netko kaže da mu to upada u oči ili da kaže da je nešto takvo forsirano, ja govorim o ljudima koji su temu oteli da bi širili netoleranciju i aktivno sabotiraju svaki pokušaj rasprave. I umjesto da dođeš i možda napišeš nešto da se rasprava normalizira, ti opet kreneš o rasizmu.
I sada i Woodie ide dalje, svi kreću dalje o boji jebene kože i ne razumijem kako ljudima ne može doprijeti do glave da ovdje očito postoji problem kada je to jedan jedini fokus svake objave.
Ako se rasist uvrijedi što ga se nazove rasistom, kaj mu ja mogu.
Uživajte u "raspravi", ovdje neću više moderirati jer mi se ne da. Pa pričajte o genetici vilenjaka.