Jel se castaju bijelci za uloge koje su po izvornom materijalu crnci/POC ? Ne pratim bas filmsku industriju i uvijek samo vidim da se bijelci zale , ali jel ima obrnutih situacija ?

bosscorelli

Ako odgovaraš na moju sliku, uopće nije problem što je ženska crna, nego ne veze s oličenjem ljepote. Neću reći da je ružna, ali nije ljepotica.

Brijac Tvoja slika me natjerala da se pokusam sjetit jel sam vidio ikad da su crnci zalili tako.

@Torgue iz tvog linka, 6. clanak, zadnja recenica, kakav double-down : Film: "The Last Airbender" (2010) is based on a Nickelodeon cartoon featuring tribes and characters of Asian and Native American-descent and their journey to stop the Fire Nation from taking over their tribes.

Characters' Background: Katara, her brother Sokka and the rest of the Water Tribe are said to be primarily influenced by the Inuit people and culture. Aang, the titular character of the film and series, is of Asian ancestry.

Casts' Background: The actors who portrayed the three main character mentioned above were all white with no Asian or Native American ancestry -- Noah Ringer as Aang, Nicola Peltz as Katara, and Jackson Rathbone as Sokka. And the actors of color that were cast in the film? They were all cast as villains.

@bosscorelli Yep. Malo mi je čudno da se u članku nisu bunili što Dev Patel glumi lika kineskih korijena.

Nije na listu stavljen najpoznatiji izbijeljeni filmski lik svih vremena - Isus Krist.

Torgue Da se Isus Krist vrati danas , krscani bi ga razapeli. Da, rubast sam, najte se porezati.

14 dana kasnije

Big like. Posto ce biti mladi "neiskvareni" Sauron, je li moguce da ubace i Celebrimbora? Doduse on je non-canon ali to je to vremensko razdoblje. I treba vidjeti kolko ce pokazati moc Galadriel, ipak je ona najmocniji vilenjak koji je jos ostao u Middle Earthu. Pls dont suck, Pls dont suck, Pls dont suck…

The scene were Gandalf screamed to the Ents: "RUN, FORREST, RUN" is so emotionally

Ako ćemo realno, izgleda puno bolje od Hobbit trilogije.

Baš šteta za tog Chobbita. Zeznuše to dosta. Jedino mi je ona patuljačka pjesma kod Bilbeka doma bila dobra.

Tzereen

Pjesma je remek djelo. I da nije bilo Hobita pitanje je dal bi postao fan Eda. I see fire je također remek djelo.