resident_evil Scena kad ih napadne ice troll.

Mislim, je naivno, ali ako ćemo iskreno, tako je bilo i u filmovima.

Legolas je isto žmirečki radio čuda. Skateboardao po štengama u Helm's Deepu, slajdao po kljovi i surli od Oliphanta nakon što ga je koknuo, a cijelo vrijeme baca štoseve s Gimlijem.

Tzereen jedna molba, nemoj mi usporedjivati Legolasa sa ovom losom kopijom Mile Jovovich, pusa

renda pa reko sam da žena glumi katastrofa za sad.

Ali da su vilenjaci bili već prikazani kao hladni i kulerski, jesu.

Da je Peter Jackson išao snimati to, vjerojatno bi opet pola interneta cendralo da je serija smeće. Mislio sam da je Star Wars zajednica toksična, no ovo je jedan cijeli novi level hejtanja.

Sto puta prožvakane teme, sto puta iste diskusije.

Problem je eto što je VILENJAK crne kože i to je izrazito nerealno. Ponavljam, VILENJAK u fantasy priči, koja nije dokumentarac dodao bi, je crne kože i zato treba histerizirat.

Jer je to Tolkien oskvrnuće koji je sve detaljno opisao kakve su boje svi. Prvo, Tolkien je rođen prije više od 100 godina, a znamo kakav je odnos tad bio prema rasnim manjinama, baš veliko iznenađenje što su sva super realna i sigurno neizmišljena bića bjelci. Drugo, Tolkien je mrtav 50 godina i boli ga kurac. Treće, mene boli kurac kakve je ko kože. Četvrto, koga boli kurac kakve je glumac kože.

Izgubio sam živce i svu volju za gledanjem, a još nisam ni upalio prvu epizodu.

ThomasAAnderson zajebi internet i pogledaj sam i donesi mišljenje.

Isto ko i Woodie i Brijač i svi ostali. Pogledajmo prvo svi pa ajmo onda reć kaj ne valja. (Galadriel npr.)

Tzereen Pogledajmo prvo svi pa ajmo onda reć kaj ne valja. (Galadriel npr.)

Giphy - Joe Biden Politics GIF by The Democrats

Mene živcira kaj se ne prestaje srat o rasama glumaca i pravit se da je to jedino zbog čega ljudi negoduju.

Krećem s prvom epizodom sad jer mi se ne da slušat "pogledaj pa onda seri" iako znam točno zašto serem i zašto ne želim gledat jebenu seriju i to se neće promjenit taman da mi serviraju Breaking Bad u Međuzemlju.

wooddiebone Ali čemu se onda mučiti kad već imaš info da su išli mijenjati lore i to ti toliko ne odgovara?

Zero Ali čemu se onda mučiti kad već imaš info da su išli mijenjati lore i to ti toliko ne odgovara?

Pa kad jebete s “pogledajte pa sudite”. Pogledao sam i sranje je.

A fakat ga jebete. Dobro, od brijača sam navikao da neće razgovarati i argumentirati. To je jasno. Bacaju se fore i forice od najviše 3-4 riječi i to je to.

Ali Woodie, ti ga znaš fakat zabrijat. Baš ideš od minusa do plusa skroz. "Ugasio sam na commander galadriel." O čem opće onda raspravljamo.

Brijac Pa kad jebete s “pogledajte pa sudite”.

Da, fakat idiotska teza, jelda? Zakaj bi pogledao kad znaš i bez gledanja kakvo je nešto. Nemoj se ni seksati više, pročitaj na internetu kakav je feeling i gotovo.

Serija je loša. Jako loša.

Ekspozicija je napravljena tolko usiljeno da boli, a ništa ti ne objasni niti prikaže kak treba.

I jesam ja krivo skužio il su oni totalno ignorirali kompletan First Age. Cijeli War of Wrath, koji je jedan od najbitnijih događaja u čitavom loreu je izbrisan. Beleriand? Niti spomena.

Lampe su jedno drvo i to u Valinoru iako u doba Lampi Valinor nije postojao.

Valare su potpuno zamjenili Elfovi i umjesto Valara koji bi nakon uništenja Lampi trebali bježat sa iz Middle-Eartha na Aman i osnovat Valinor, Elfovi bježe iz Amana u "nove" zemlje Middle-Earth.

Valar nije zemlja niti dom Elfova, Elfovi su se pojavili prvi put na dalekom istoku Middle-Eartha i čitava poanta njihovih života je putovanje na zapad u Valinor. Oni se ne vraćaju kući kak je to predalstavljeno.

Ova serija trga kompletan Tolkienov mythos. Ne kužim kak itko može ovo smatrat dobrim.

Ovo mi je na razini kad mi frend kaže da mu neki film iz MCU ne valja. Pa zakaj ne valja?

Zato kaj su nosili pogrešne kostime, a i rune na sjekiri nisu bile takve, već drugačije. A tek strijele?? Strijele su im imale metalne vrhove? Pa svi znamo da su oni bili jedina rasa koja je imala obične drvene vrhove.

Ali ok, pogledao si, komentirao si. Ja nažalost o tim stvarima ne mogu komentirati na taj način pa se fokusiram samo na radnju i glumu.

Tzereen

Eto, čak i kad ti netko argumentira zašto ne valja tebi nije dovoljno.

• [deleted]

• Uređivano

Meni koji nisam najveci fan tolkiena koji postoji, koji valjda zna svaki detalj iz povijesti pa mu neke promjene ne smetaju, serija je super 🙂

Brijac slobodno pročitaj cijeli moj komentar. Ali da, ovo je tvoj način komunikacije, znam. Ne kužim zakaj, ali ok.