Došle prve dvije epizode!!
Ajd, jedva čekam.
Došle prve dvije epizode!!
Ajd, jedva čekam.
bosscorelli Da a taj film je rezirao indijac i svi fanovi koji znam su rekli da je debilno kaj glume bijelci eskime.
Isto kak je death note imao uzasan casting, svi su trebali bit azijati tamo.
Mišljenja su podijeljena na netu. Fanovima je sigurno sranje jer nema veze s Tolkienovim LotR-om, nekima je meh, a nekima je dobro, vjerojatno istima kojima je i She-Hulk dobra
Ali vidim i bombardiranje desetkama na imdb. Ili su Jeff-ovi botovi ili toliko ima woke ratnika.
Znamo od početka da nema veze s lord of the rings. Događa se 1000 godina ranije. Ne znači da je zato loše. Ali da sam skeptičan, ili barem oprezan, jesam.
Javim se navečer ili sutra kad pogledam.
Disney je uništio star wars, amazon uništio tolkienovu ostavštinu.
Internet misljenja za ovu seriju me interesiraju 0,00% svima je bilo jasno da ce serija bit review bombana. cekam da pogledam sam i vidim koliko je zapravo dobro
7.3 ujutro na imdb, 7.0/10 trenutno. Fanovi su se probudili. Može to još niže, ajmooo
escoban Tko je čitao knjige, zna da ova adaptacija od amazona nema apsolutno nikakve veze sa tolkienom. Otkupili su prava, uzeli tuđe dijelo i prilagodili ga modernim političkim načelima. Tipičan američki bs.
Što je najžalosnije, mislim da sam čuo da nemaju ni prava na Silmalirion nego samo na LOTR i slažu radnju iz toga.
Ovo nema veze sa Tolkienom.
wooddiebone Ma užas toliko promašaja, ubacili hobite u drugo doba gdje se radnja odvija, hobiti nisu
postojali niti naselili shire do trećeg doba ( naravno imaš i crne hobite jer diversity ), onda ubace dwarven princezu
kao crnkinju bez brade, danas kada guraju da je normalno da se žene ne briju, oni u adaptaciju serije gdje bi
zapravo žena odnosno dwarven žena trebala biti sa bradom ubace u nju ulogu žene bez brade ( naravno crnkinja ).
Fantasy svijet Tolkiena je već odavno napisan i ne znam, kao veliki fan njegovih djela zaista ne znam zašto mora
izgledati kao amerika 21.st. Fakat svaka čast onome tko se naziva fanom i ove može gledati. Ja sam odustao
nakon prvog prikaza slika i trailera. Hvala, ali ne hvala
led_zeppelin Uskocio si na hate train prije nego si pogledao jednu epizodu. Ma jednu, da si bar reko da si odustao nakon 20 minuta. Samo zato jer nesto nije canon ne znaci automatski da ce biti lose. Imas i primjera u LOTR univerzumu , shadow of mordor/shadow of war igre. Ni meni se ne svida sto ce biti crna golobrada patuljcica, al jebemu mater pogledat cu barem jednu epizodu prije neg pocnem srat, mozda dobra radnja,vizualni spektakli i ostale stvarI prevagnu 2-3 nelogicnosti
bosscorelli Pročitao sam knjige, pogledao sam filmove. 2-3 nelogicnosti su samo brzinski banalni primjeri,
dalo bi se raspravljati o ostatku. Ali bi pisali do iduće nove godine, osobno i iskreno ne moram ni pogledati.
Jer filmska/gaming industrija već par godina unazad ide ka politickoj koreknosti i tome da nitko ne bude zakinut nigdje.
Nemam ništa protiv, ali nemoj gadit tuđe remek djelo modernom amerikom koja je zadnja na popisu država koje
bi nekome trebala držati prodike oko ljubavi i jednakosti uzmijajući u obzir njihovu povijest, a i sadašnjost.
Poanta je da ljudi žele da bude canon.
Tolkienova dijela su popularna i imaju svoje fanove upravo zbog dobrog canona.
Može serija bit 300/100 savršenstvo, mene i jako puno ljudi ne zanima jer nema veze sa canonom, a pobire lovu na imenu kojeg ne zaslužuje.
Kad su showrunneri rekli da ne prate canon i da ih isti uopće ne interesira, ne moram pogledat da znam da su usrali sve i da nema veze sa svijetom u kojem tvrdi da se dešava.
Nije ni stvar wokenessa više nego disrespecta svih koji su ikad pročitali i zavoljeli taj svijet.
Jebala vas politička korektnost o kojoj više i pričate nego što je ima u serijama. Uništi svaku raspravu jer se sve kritike ili pohvale na forumu svedu na: "ali ali ali woke."
bosscorelli Uskocio si na hate train prije nego si pogledao jednu epizodu. Ma jednu, da si bar reko da si odustao nakon 20 minuta. Samo zato jer nesto nije canon ne znaci automatski da ce biti lose
Al zašto guraš nešto svoje u tuđi universe? Napravi svoj show iz nule i piši svoju priču. Kao fan LotR-a ne želim da se ovakvi isprdci vežu s jednom od najboljih priča svih vremena.
Ali pare rade svoje, znaju da će LotR ime privući gledatelje i tjt, ali ajde, barem ima neke pravde pa je već na 6.6 na imdb. Još su izjavili da budućnost servisa (Prime-a) dosta ovisi o ovoj seriji. E pa nadam se da će ga ugasiti.
Ti si jako pametan, stvarno jesi, to niko nemre poreć. Znaš napisat stvarno pametne pistove, ali moraš naučit prepoznat kad neko sere po wokenessu jer je to sad in od onoga kad netko legit kritizira nešto.
Primjeri odličnih serija koje imaju inkluzivnost i niko ne sere da su woke su ti Sandman i The House of the Dragon. Zašto tamo niko ne sere ako se trpaju teme s tim?