Bila_Posast Istra 1961 â VaraĆŸdin 2 : 2 (najvise golova) Gorica â Ć ibenik 1 Slaven Belupo â Dinamo x Lokomotiva â Osijek 1
Picek TexasFlood znam, prekasno sam skuĆŸio. Na godiĆĄnjem sam pa i mozak ode na paĆĄu u nezgodnim trenucima đ€Ș
Prika Flipper ja sam odigrao ima dva dana eno me na vrhuâŠ.slobodno suprotno od mene bit ces prvi iduce kolo
TexasFlood Istra 1961 â VaraĆŸdin 1:1 Gorica â Ć ibenik 1 Slaven Belupo â Dinamo 2 Lokomotiva â Osijek 2 najviĆĄe golova
raptileos Istra 1961 â VaraĆŸdin 1 : 1 Gorica â Ć ibenik 2 : 1 Slaven Belupo â Dinamo 1 : 1 Lokomotiva âOsijek 1 : 1
Autobot Istra 1961 â VaraĆŸdin 1 (najviĆĄe golova) Gorica â Ć ibenik 1 Slaven Belupo â Dinamo 2 Lokomotiva â Osijek X
izXu2 Istra 1961 â VaraĆŸdin X Gorica â Ć ibenik X Slaven Belupo â Dinamo 2 (najviĆĄe golova) Lokomotiva â Osijek 2
doktor-_-soso Istra - VaraĆŸdin zakasnio Gorica - Ć ibenik (1) Slaven Belupo - Dinamo (2) najviĆĄe golova Lokomotiva - Osijek X
Flipper Prika bit Äe bolje sutra. Meni nije jasno zaĆĄto sam napisao Gorica - Ć ibenik 2:2, a mislim da Äe Gorica to dobiti bez problema. Nadam se da Äu ovo kolo zaraditi trofej za sve promaĆĄaje. đ
Fenix Tablica nakon drugog kola. @Loki pobjednik kola s tri pogoÄena, ostvarenim bonusom i ukupno 14 bodova đ @izXu2 @escoban i @analfabet pokupili po 11 bodova. @ThomasAAnderson zadrĆŸao prvu poziciju s jednim pogoÄenim i bonusom Na zaÄelju niĆĄta novo. @Brijac i @raptileos ponovno 100% sve promaĆĄeno s -4 negativna boda đ€