Picek TexasFlood znam, prekasno sam skuĆŸio. Na godiĆĄnjem sam pa i mozak ode na paĆĄu u nezgodnim trenucima đ€Ș
Fenix Tablica nakon drugog kola. @Loki pobjednik kola s tri pogoÄena, ostvarenim bonusom i ukupno 14 bodova đ @izXu2 @escoban i @analfabet pokupili po 11 bodova. @ThomasAAnderson zadrĆŸao prvu poziciju s jednim pogoÄenim i bonusom Na zaÄelju niĆĄta novo. @Brijac i @raptileos ponovno 100% sve promaĆĄeno s -4 negativna boda đ€
TexasFlood Meni bodovi nisu dobri, imam jedan pogodak ali i jedan promaĆĄen rezultat. ZnaÄi trebao bih imati 2 boda za ovo kolo i u rubrici rezultati 1/3.
ThaUrban 3. kolo MoĆŸete pogaÄati ishod (pobjeda, poraz, remi) ili konaÄan rezultat za viĆĄe bodova te za bonus bodove odabrati jednu utakmicu koja Äe imati najviĆĄe golova PogaÄanje otvoreno de petka 29. 7. u 18:30 sati Hajduk - Rijeka je odgoÄeno. Kolo Äemo kompletirat bez te utakmice, a ona Äe se kasnije pogaÄat MoĆŸete se ukljuÄiti i ako niste sudjelovali u prvom kolu Bodovanje Za pogoÄeni ishod utakmice (pobjeda, poraz, remi) â 3 boda Za pogoÄeni rezultat â 10 bodova / -1 bod za pogreĆĄan rezultat BONUS: 5 bodova za pogoÄenu utakmicu s najviĆĄe golova ----------------------------------------------------------------------------------- Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 najviĆĄe golova VaraĆŸdin - Hajduk 2 Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica X
Torgue Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 najviĆĄe golova VaraĆŸdin - Hajduk 2 Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica X
zontra Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1 VaraĆŸdin - Hajduk 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica 1:1
Autobot Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 (najviĆĄe golova) VaraĆŸdin - Hajduk 2 Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica 1
Flipper Ć ibenik - Lokomotiva X Dinamo - Istra 1961 1 (a bit Äe X, ali igram 1) VaraĆŸdin - Hajduk 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica 2
escoban Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 VaraĆŸdin - Hajduk 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Slaven Belupo 1:0 Rijeka - Gorica 1 (Moram kontra kad ste svi sigurni u X Rijeke đ)
Prika Ć ibenik - Lokomotiva 1-1 Dinamo - Istra 1961 3-1(najvise golova) VaraĆŸdin - Hajduk 0-2 Osijek - Slaven Belupo 2-0 Rijeka - Gorica 2-1
TexasFlood Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 najviĆĄe golova VaraĆŸdin - Hajduk 2 Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica 0:0
analfabet Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 najviĆĄe golova VaraĆŸdin - Hajduk 2 Osijek - Slaven Belupo 1 Rijeka - Gorica 1
Loki Ć ibenik - Lokomotiva 2 Dinamo - Istra 1961 1 VaraĆŸdin - Hajduk 2, naj. gol. Osijek - Slaven Belupo X Rijeka - Gorica 2
Prika @Nexus @Brijac gdje ste? Ukljucite se,da svima bude lakse odigrat listic kad znamo da ste vi najgori