zontra Istra - Varazdin X Gorica - Sibenik 1 Belupo - Dinamo 2 Lokomotiva - Osijek X (najvise golova)
analfabet Istra 1961 – Varaždin 1 Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 (najviše golova) Lokomotiva –Osijek 1
Fenix @TexasFlood ova tablica, upisan je Zontri promašaj. Ali hvala na javljanju i slobodno javi ako još nešto vidiš
Fenix Skužio sam što želiš reći. Bodovi su bili ok, ali stupac statistike s pogođenim/promašenim nije. Popravljeno
horoathos Istra 1961 – Varaždin X (najviše golova) Gorica – Šibenik X Slaven Belupo – Dinamo 2 Lokomotiva –Osijek 2 EDIT: dodao najviše golova
blade Istra 1961 – Varaždin 1 Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 (najviše golova) Lokomotiva –Osijek 2
Nexus Istra 1961 – Varaždin X Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 (najviše golova) Lokomotiva – Osijek 2
Loki Istra 1961 – Varaždin 1 Gorica – Šibenik X Slaven Belupo – Dinamo 2, naj. gol. Lokomotiva –Osijek 1
Fenix Istra 1961 – Varaždin 2 Gorica – Šibenik 2:0 Slaven Belupo – Dinamo 0:3 Lokomotiva – Osijek x (najviše golova)
ThomasAAnderson Istra 1961 – Varaždin 1 Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 (najviše golova) Lokomotiva – Osijek 2
Picek Istra 1961 – Varaždin X Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 Lokomotiva –Osijek X
Bila_Posast Istra 1961 – Varaždin 2 : 2 (najvise golova) Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo x Lokomotiva – Osijek 1
Picek TexasFlood znam, prekasno sam skužio. Na godišnjem sam pa i mozak ode na pašu u nezgodnim trenucima 🤪
Prika Flipper ja sam odigrao ima dva dana eno me na vrhu….slobodno suprotno od mene bit ces prvi iduce kolo
TexasFlood Istra 1961 – Varaždin 1:1 Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 Lokomotiva – Osijek 2 najviše golova
raptileos Istra 1961 – Varaždin 1 : 1 Gorica – Šibenik 2 : 1 Slaven Belupo – Dinamo 1 : 1 Lokomotiva –Osijek 1 : 1
Autobot Istra 1961 – Varaždin 1 (najviše golova) Gorica – Šibenik 1 Slaven Belupo – Dinamo 2 Lokomotiva – Osijek X