Torla Fenix ako smo nekoga zakinuli Zontru ste "zakinuli" ⊠Al Äovjek je poĆĄtenjaÄina, pa vam je rekao NE MOĆœE
Torla Prika iduce kolo cu se uozbiljiti obecavam Mani se kladionica i sliÄnih vradĆŸbina, nije to za tebe
Prika Torla ne da mi vrag mira,vec sam snimio iduce kolo i opet znam da cu biti zadnji. Jednostavno ne mogu biti objektivan.. Ali jos mi je draze sto su ova dva strucnjaka iza mene Nexus i @Brijac
Fenix Vi koji ste imali taktiku pogaÄanja rezultata, nastavljate li i dalje? Realno, treba vam jedno dobro kolo s 2-3 rezultata da se vratite u vrh, a trebalo bi se dogodit kad tad
TexasFlood Da li moĆŸete zakljuÄati editiranje u ovoj temi Äim poÄne kolo, da ne bi dolazilo do malverzacija?
Fenix TexasFlood u principu moĆŸemo, ali nema prostora za malverzacije. Mi admini sve vidimo, ako netko pokuĆĄa letit Äe
FFA 2. kolo MoĆŸete pogaÄati ishod (pobjeda, poraz, remi) ili konaÄan rezultat za viĆĄe bodova te za bonus bodove odabrati jednu utakmicu koja Äe imati najviĆĄe golova PogaÄanje otvoreno de petka 22. 7. u 19 sati Hajduk - Rijeka je odgoÄeno. Kolo Äemo kompletirat bez te utakmice, a ona Äe se kasnije pogaÄat MoĆŸete se ukljuÄiti i ako niste sudjelovali u prvom kolu Bodovanje Za pogoÄeni ishod utakmice (pobjeda, poraz, remi) â 3 boda Za pogoÄeni rezultat â 10 bodova / -1 bod za pogreĆĄan rezultat BONUS: 5 bodova za pogoÄenu utakmicu s najviĆĄe golova Istra 1961 â VaraĆŸdin Gorica â Ć ibenik Slaven Belupo â Dinamo Lokomotiva âOsijek @ThomasAAnderson @TexasFlood @Autobot @izXu2 @Deniboy5 @escoban @horoathos @Flipper @Fenix @Torgue @analfabet @Picek @zontra @Loki @Don_Brajcic @ThaUrban @blade @Concordia990 @eraserhead @Prika @Brijac @Nexus @raptileos
Brijac Istra 1961 â VaraĆŸdin - 0-0 Gorica â Ć ibenik - 2-1 Slaven Belupo â Dinamo - 1-0 Lokomotiva âOsijek - 2-2 (najviĆĄe golova)
eraserhead Istra 1961 â VaraĆŸdin 1 Gorica â Ć ibenik 1 (najviĆĄe golova) Slaven Belupo â Dinamo 2 Lokomotiva â Osijek X
ThaUrban Istra 1961 â VaraĆŸdin 3:1, najviĆĄe golova Gorica â Ć ibenik 1 Slaven Belupo â Dinamo X Lokomotiva âOsijek 1
Prika Istra 1961 â VaraĆŸdin - 1-1 Gorica â Ć ibenik - 2-0 Slaven Belupo â Dinamo - 2-1 Lokomotiva âOsijek - 2-1 (najviĆĄe golova)
Torgue Istra 1961 - VaraĆŸdin - 1 (najviĆĄe golova) Gorica - Ć ibenik - 1 Slaven Belupo - Dinamo - 2 Lokomotiva - Osijek - X
Deniboy5 Istra 1961 - VaraĆŸdin 1 Gorica - Ć ibenik 1 Slaven Belupo- Dinamo 0:3, 2 Lokomotiva - Osijek 2, najviĆĄe golova
Flipper Idem hazarderski ovo kolo. Istra 1961 â VaraĆŸdin - 2:0 Gorica â Ć ibenik - 2:2 Slaven Belupo â Dinamo - 1:3 Lokomotiva â** **Osijek - 2:1 lp