Fenix Tablica nakon prvog kola. @ThomasAAnderson i @Autobot 👏 A bogami pljesak zaslužuju i @Brijac @Nexus @Prika, @raptileos , ovo je poseban poduhvat i za vas ćemo smislit još jedan trofej
Prika dobro je…ja samo -1,vidi ovih ispod mene,pa to je katastrofa,sve sami znalci. ja igrao sve utakmice X,a ono dogodilo se kolo ja mislim prvi put u povijesti bez nerijesenog rezultata
zontra Ja bih trebao imati 8 bodova, a ne 9. Niste mi oduzeli bod jer sam stavio točan rezultat na utakmicu Varaždin - Slaven (1:0), a bilo je upravo suprotno.
Torla Fenix ako smo nekoga zakinuli Zontru ste "zakinuli" … Al čovjek je poštenjačina, pa vam je rekao NE MOŽE
Torla Prika iduce kolo cu se uozbiljiti obecavam Mani se kladionica i sličnih vradžbina, nije to za tebe
Prika Torla ne da mi vrag mira,vec sam snimio iduce kolo i opet znam da cu biti zadnji. Jednostavno ne mogu biti objektivan.. Ali jos mi je draze sto su ova dva strucnjaka iza mene Nexus i @Brijac
Fenix Vi koji ste imali taktiku pogađanja rezultata, nastavljate li i dalje? Realno, treba vam jedno dobro kolo s 2-3 rezultata da se vratite u vrh, a trebalo bi se dogodit kad tad
TexasFlood Da li možete zaključati editiranje u ovoj temi čim počne kolo, da ne bi dolazilo do malverzacija?
Fenix TexasFlood u principu možemo, ali nema prostora za malverzacije. Mi admini sve vidimo, ako netko pokuša letit će