Fenix Tablica nakon prvog kola. @ThomasAAnderson i @Autobot 👏 A bogami pljesak zaslužuju i @Brijac @Nexus @Prika, @raptileos , ovo je poseban poduhvat i za vas ćemo smislit još jedan trofej
Prika dobro je…ja samo -1,vidi ovih ispod mene,pa to je katastrofa,sve sami znalci. ja igrao sve utakmice X,a ono dogodilo se kolo ja mislim prvi put u povijesti bez nerijesenog rezultata
zontra Ja bih trebao imati 8 bodova, a ne 9. Niste mi oduzeli bod jer sam stavio točan rezultat na utakmicu Varaždin - Slaven (1:0), a bilo je upravo suprotno.
Torla Fenix ako smo nekoga zakinuli Zontru ste "zakinuli" … Al čovjek je poštenjačina, pa vam je rekao NE MOŽE
Torla Prika iduce kolo cu se uozbiljiti obecavam Mani se kladionica i sličnih vradžbina, nije to za tebe
Prika Torla ne da mi vrag mira,vec sam snimio iduce kolo i opet znam da cu biti zadnji. Jednostavno ne mogu biti objektivan.. Ali jos mi je draze sto su ova dva strucnjaka iza mene Nexus i @Brijac
Fenix Vi koji ste imali taktiku pogađanja rezultata, nastavljate li i dalje? Realno, treba vam jedno dobro kolo s 2-3 rezultata da se vratite u vrh, a trebalo bi se dogodit kad tad
TexasFlood Da li možete zaključati editiranje u ovoj temi čim počne kolo, da ne bi dolazilo do malverzacija?
Fenix TexasFlood u principu možemo, ali nema prostora za malverzacije. Mi admini sve vidimo, ako netko pokuša letit će
FFA 2. kolo Možete pogađati ishod (pobjeda, poraz, remi) ili konačan rezultat za više bodova te za bonus bodove odabrati jednu utakmicu koja će imati najviše golova Pogađanje otvoreno de petka 22. 7. u 19 sati Hajduk - Rijeka je odgođeno. Kolo ćemo kompletirat bez te utakmice, a ona će se kasnije pogađat Možete se uključiti i ako niste sudjelovali u prvom kolu Bodovanje Za pogođeni ishod utakmice (pobjeda, poraz, remi) – 3 boda Za pogođeni rezultat – 10 bodova / -1 bod za pogrešan rezultat BONUS: 5 bodova za pogođenu utakmicu s najviše golova Istra 1961 – Varaždin Gorica – Šibenik Slaven Belupo – Dinamo Lokomotiva –Osijek @ThomasAAnderson @TexasFlood @Autobot @izXu2 @Deniboy5 @escoban @horoathos @Flipper @Fenix @Torgue @analfabet @Picek @zontra @Loki @Don_Brajcic @ThaUrban @blade @Concordia990 @eraserhead @Prika @Brijac @Nexus @raptileos
Brijac Istra 1961 – Varaždin - 0-0 Gorica – Šibenik - 2-1 Slaven Belupo – Dinamo - 1-0 Lokomotiva –Osijek - 2-2 (najviše golova)