13. U koju od silnih tzv. teorija zavjera vjeruješ da je ipak istinita po tvom mišjenju? - @TITANXIS
Na vjerujem u niti jednu.
- Da imaš mogućnost, koga bi postavio na mjesto Fiće i Fenixa? - @ThaUrban
Chonu i Woddie-a hehe, šalim se, ne bi htio da FFA propadne u jednom danu.
Tebe i Torlu.
- Koga bi permabannao? - @ThaUrban
Chonu i Woddie-a 😆
- Koja ti je točno logika iza naziva Megić? - @Tzereen
Nema logike, samo bolje zvuči.
- Koji je po tebi najmanje zao diktator 20. i 21. stoljeća? - @Fenix
Pff, možda moj Realovac Franco, ali ne znam baš djela diktatora.
- Zašto Hajduk? - @Fenix
Ćale navija za Hajduk pa tako i ja.
- Osim TLoU2, koja ti je iduća igra bila najveće razočaranje? - @Fenix
Niti jedna, nije bilo baš igara od tad od kojih sam očekivao tako puno. Novi Horizon još nisam igrao, a novi GoW tek dolazi, a to su dvije igre od kojih puno očekujem, ali opet ne puno kao od TLoU 2.
- Zašto Hrvatska nije jedna od najrazvijenijih zemalja svijeta, a mogla bi biti? - @zontra
Zbog ljudi koji glasaju za HDZ.
- Ako ikako možeš, sastavi listu od TOP 5 filmova, i TOP 5 serija. - @Torla
Filmovi: The Godfather I i II, LotR trilogija
Serije: Breaking Bad, True Detective S01, Chernobyl, Band of Brothers, The Sopranos
- Jesi li se cijepio i zasto nisi? - @Prika
Nisam jer ne želim unositi u tijelo nešto što je sklepano nabrzinu da bi neki milijarde zgrnuli na tome.
- Zašto nadimak Brijač? - @Flipper
U osnovnoj mi je frend jednom rekao "Koji si ti brijač" kad sam neku glupost napravio. Točno u to vrijeme sam se išao registrirati na Gameplay forum i nisam znao koji bi nick stavio i sjetio sam se kako mi je frend rekao da sam Brijač 😆
- Jesi li hardcore gamer ili kežualac? - @Flipper
Kežualac.
- Što te inače čini sretnim u svakodnevnom životu? - @Flipper
Osmijeh sina.
- Za kojom igrom žališ što nisi nikad odigrao i nikad se nećeš pomirit s tim da je nisi odigrao i odigrat ćeš je jednom prije smrti kad -tad? - @Kikiller
Skyrim
- Imaju li snovi neki dublji smisao? - @zontra
Mislim da ne iako u zadnje vrijeme sanjam žešće gluposti da sam se čak i zapitao.
- preporucujes li lasersko skidanje dioptrije? - @Prika
Par članova obitelji je to napravilo i osim što su umirali od bolova tri dana nakon operacije nisu požalili pa ne vidim razlog zašto ne bi preporučio.
- Tvoja lista top 10 Najboljih igra? - @danko-b
MGS 3, TLoU, The Witcher Wild Hunt, RDR, RDR2, GTA San Andreas, Subnautica, God of War, Firewatch, Uncharted 4
- Nabroj 3 člana koje bi permabanao i objašnjenje? - @Raziel
Woddie - užasan lik
Chono - užasan lik
Chono - još jednom za svaki slučaj
- da se dogodi smak svijeta i da ostanete samo ti i Anka Mrak Taritaš zivi…i o vama ovisi opstanak ljudske vrste…sto bi ti napravio? - @Prika
S obzirom da bi pozdravio smak svijeta jer je cijeli svijet u totalnom kurcu, popričao bi malo s Ankom i krenuo na počinak.
- zašto je Peugeot najbolja marka automobila? - @Tzereen
Ne kažem da je najbolja, ali je dobra. Svi se nešto sprdaju s Peugeotom bez razloga.
- kojeg bi bananog člana vratio na forum i zašto? - @Tzereen
Mastera, ali on se ne bi htio vratiti.
- trebaju li žene nositi hlače? - @Tzereen
Iskreno boli me briga što žene nose, haljine, hlače, tak mi je svejedno.
34,5. Smeta li ti vise krsenje pravila u ovom topicu ili TITANXISovo prigovaranje na krsenje pravila? - @sanzo
Titanxisovo prigovara s obzirom da nikad nije odgovorio na moje pitanje kad je dobio svojih 25 pitanja 😆