Dovršio jučer. U principu slična razmišljanja napisanim. Sve što se vrtilo oko Kenobija u Vadera je bilo okej. Čak njihov odnos ima još više smisla sada i bolje je sve to povezano. Doduše serija direktno poništava rečeno da se Kenobi nije odvojio od Tatooinea čitavo vrijeme, ali ajde, nek im bude.
I dok je dio s njima bio dosta solidan, ostalo je bilo grozomorno. Cijeli lik Third Sister je napisan baš katastrofalno. Čak mogu shvatiti motivaciju, ali reakcije, izvedba dijaloga, mimike lica, lik je napisan i odglumljen baš jako loše.
Sve vezano uz malu Leiu je isto grozno. Mala ko mala mi ne smeta, al činjenica da uredno se nadtrčava s odraslim ljudima, da se ponaša kao niti jedna desetogodišnjakinja ikada, i da ju svi slušaju bez pogovora stvarno nije vjerodostojno.
Nažalost upravo ovoga iz zadnja dva pasosa ima najviše kroz seriju i kroz čitav taj period čekamo da se nešto dogodi s Vaderom i Kenobijem. Iako, moram malo pokuditi i onaj prvi dvoboj. Znači Vader ga silom vuče kroz vatru da ovaj pati, ali ga onako vuče na pola, ne do kraja, onda ga silom ipak odbaci dalje od sebe, i onda kaže trooperima dovucite mi ga natrag. Besmisleno napisano i snimljeno.
Drago mi je da sam pogledao jer ima tu nešto solidnog lorea, i ustvari je zanimljivije od Boba Fetta (bez Mando epizoda), ali nadam se da je to to.