Serija/Film - Serija
Datum izlaska - 27.05.2022.
Žanr - SF
Trajanje serije - 2022 -
Broj epizoda - 6
HR titlovi - NE
Dolby Vision - DA
Dolby Atmos - DA
IMDB - https://www.imdb.com/title/tt8466564
Obi-Wan Kenobi
Prve 4 epizode smor zadnje 2 instant klasik za ljubitelje sw univerzuma
- Uređivano
ona epizoda kad hvataju ono dijete, uvjerljivije bi netko od nas ono snimio!
Dobre zadnje dvije epizode, prve četiri totalni promašaj. Ukupno gledajući, serija koja ne služi ničemu u kontekstu lorea, izuzev zadnje epizode možda zbog Obi-Wanove spoznaje oko Vadera.
Mislim da je vrijeme da se počnu micati od Skywalkera (i cijelog canona oko njega) i uvedu posve novo razdoblje s novim likovima. The Old Republic, High Republic, nešto debelo poslije IX. epizode... ima prostora.
Deadwalker
U potpunosti se slazem s tobom. Ali samo da Disney ima cim manje prstiju u svemu tom. Jedino kaj su dobro napravili je Mandalorian, sve ostalo je lose.
A kaj se obi wana tice nije mi sjela serija. Moram priznat da mi je puna kapa vec nesposobnih stormtroopera i da svaki put sith-evi izgube. U svemu tome treba malo stiha Georgea R. R. Martina, onda bi bilo zanimljivo.
elder8472 Moram priznat da mi je puna kapa vec nesposobnih stormtroopera i da svaki put sith-evi izgube.
Pa taj dio su dosta dobro objasnili zašto je izgubio s onom referencom na trening iz doba dok je bio još padawan.
Inače, počinjem sve više cijeniti The Last Jedi. Jedini uradak gdje je Disney izašao od copy-pejsta originalne trilogije, koliko god se internet ne slagao s promjenom karakterne crte Lukea iz vječnog optimiste i borca za bolje do nekoga tko je posve odustao od svega.
Deadwalker jao. Da, vidim sve više takvih stavova.
I slažem se s idejom da se malo nešto razdrma, ali onda se uzme skroz drugi period i drugi likove, a ne da izmasakriraš postojeće likove i sve ostale tehničke i ine detalje iz tog svijeta. Jebote kamikaza hyperspace jump.
Kako ja ne volim taj film, to nisu istine... Je, spektakl je za oči i uši, ali iritantan do bola. Muški su svi portretirani ko mali nervozni tinejdžeri, a žene mudre, iskusne vođe koje niko ne treba ni pitat ništa već im slijepo vjerovati ko da su bogovi.
The Last Jedi kao neki standalone film je solidan s ponešto glupih ideja i to bi imalo prođu. Ali kao Star Wars film ima priličan broj katastrofičnih grešaka.
- Uređivano
I agree, no bolje riskirati s nečim novim pa neka fejla, nego užasan copy-pejst u JJ Abrams filmovima s 0% bilo kakve volje da se napravi nešto novo zapravo. I da nisu tako sjebali Lukeov lik, ne bi imali onu genijalnu scenu s Yodom.
Radije dobra kopija nego izmisljat toplu vodu sa vec postavljenim likovima i usput sjebat cilu trilogiju i ugled nekim likovima,SW7 je jedino sta valja iz nove trilogije.
Svakako se slazem da moraju se maknut iz ovog doba i krenit sa novim storyem,neznam jeli OldRepublic trilogya sa D&Dom idalje u planu?
Pojma nemam, za sada su jedino službeno najavili "High Republic" eru - rade već strip u tom settingu, Cage razvija igru. Vjerujem da će iduće godine biti i najava neke nove serije u tom settingu + možda nova epizoda / prequel film.
Ja kad sam ovo vidio u Last Jediu, jaooo...
Deadwalker Već je najavljena.
The Acolyte
Leslye Headland, Emmy Award-nominated creator of the mind-bending series Russian Doll, brings a new Star Wars series to Disney+ with The Acolyte. The Acolyte is a mystery-thriller that will take the audience into a galaxy of shadowy secrets and emerging dark side powers in the final days of the High Republic era.
- Uređivano
Mislio sam da je parodija ili koji k. Još ne vjerujem da su to stavili kao legit. I tu malu su napravili prepametnu, baš su pretjerali.
Uzeo sam disney+ na mjesec dana zbog Obia, i još nekih serija/filmova.
Pogledao sam seriju i očekivao sam više. Ima podosta glupih i nelogičnih dijelova. Ajde na svu sreću bilo je i vrlo kul scena.
Inkvizitori potpuno nekorisni i loše odrađeni. Prva duel borba između Obia i Vadera je izgledala low budget. Zadnja je ipak real deal.
Sve u svemu drago mi je da sam pogledao. I stvarno se nadam da neće biti druge sezone.
Slažem se s većinom da je vrijeme da se napokon maknu od Skywalker sage i otiđu masu godina u budućnosti.
Potvrđena je Master Yoda serija. I volio bi vidjeti solo Vader seriju i onda da završe s tom radnjom.
resident_evil I volio bi vidjeti solo Vader seriju
darkfenix why, pa Leia je Force-sensitive i sigurno je barem zagrebala površinu sa Lukom između epizode 6 i 7?
- Uređivano
Ovo je u biti scena zbog koje se iz lore perspektive isplatilo to pogledati.
...
!<
Sad nas ceka ashoka i bog zna koji jos izlizani sadrzaj . Razmel bi da nemaju drugog materijala al imaju ga kolko zele. Od sveg kaj su napravili Mandalorian mi je najbolji.
Recimo Old Republic bi bio super, sami oni filmici o igrici su 10x bolji nek njihove serije.
Al budemo vidli sto ce smislit.
Evo, pogledao napokon zadnju.
I da, nek se drže light sabera i toga. To im ide. I artistički je serija lijepa. Ima baš scena za zamrznut i držat ko wallpaper. Napisat likove i priču, to je druga stvar. Ali da je lijepo vidjet drage nam likove, je.