Dobre zadnje dvije epizode, prve četiri totalni promašaj. Ukupno gledajući, serija koja ne služi ničemu u kontekstu lorea, izuzev zadnje epizode možda zbog Obi-Wanove spoznaje oko Vadera.
Mislim da je vrijeme da se počnu micati od Skywalkera (i cijelog canona oko njega) i uvedu posve novo razdoblje s novim likovima. The Old Republic, High Republic, nešto debelo poslije IX. epizode... ima prostora.

Deadwalker
    U potpunosti se slazem s tobom. Ali samo da Disney ima cim manje prstiju u svemu tom. Jedino kaj su dobro napravili je Mandalorian, sve ostalo je lose.
    A kaj se obi wana tice nije mi sjela serija. Moram priznat da mi je puna kapa vec nesposobnih stormtroopera i da svaki put sith-evi izgube. U svemu tome treba malo stiha Georgea R. R. Martina, onda bi bilo zanimljivo.

elder8472 Moram priznat da mi je puna kapa vec nesposobnih stormtroopera i da svaki put sith-evi izgube.

Pa taj dio su dosta dobro objasnili zašto je izgubio s onom referencom na trening iz doba dok je bio još padawan.
      Inače, počinjem sve više cijeniti The Last Jedi. Jedini uradak gdje je Disney izašao od copy-pejsta originalne trilogije, koliko god se internet ne slagao s promjenom karakterne crte Lukea iz vječnog optimiste i borca za bolje do nekoga tko je posve odustao od svega.

Deadwalker jao. Da, vidim sve više takvih stavova.

I slažem se s idejom da se malo nešto razdrma, ali onda se uzme skroz drugi period i drugi likove, a ne da izmasakriraš postojeće likove i sve ostale tehničke i ine detalje iz tog svijeta. Jebote kamikaza hyperspace jump.

Kako ja ne volim taj film, to nisu istine... Je, spektakl je za oči i uši, ali iritantan do bola. Muški su svi portretirani ko mali nervozni tinejdžeri, a žene mudre, iskusne vođe koje niko ne treba ni pitat ništa već im slijepo vjerovati ko da su bogovi.

The Last Jedi kao neki standalone film je solidan s ponešto glupih ideja i to bi imalo prođu. Ali kao Star Wars film ima priličan broj katastrofičnih grešaka.

I agree, no bolje riskirati s nečim novim pa neka fejla, nego užasan copy-pejst u JJ Abrams filmovima s 0% bilo kakve volje da se napravi nešto novo zapravo. I da nisu tako sjebali Lukeov lik, ne bi imali onu genijalnu scenu s Yodom.

Radije dobra kopija nego izmisljat toplu vodu sa vec postavljenim likovima i usput sjebat cilu trilogiju i ugled nekim likovima,SW7 je jedino sta valja iz nove trilogije.
        Svakako se slazem da moraju se maknut iz ovog doba i krenit sa novim storyem,neznam jeli OldRepublic trilogya sa D&Dom idalje u planu?

Pojma nemam, za sada su jedino službeno najavili "High Republic" eru - rade već strip u tom settingu, Cage razvija igru. Vjerujem da će iduće godine biti i najava neke nove serije u tom settingu + možda nova epizoda / prequel film.

Deadwalker Već je najavljena.

The Acolyte

Leslye Headland, Emmy Award-nominated creator of the mind-bending series Russian Doll, brings a new Star Wars series to Disney+ with The Acolyte. The Acolyte is a mystery-thriller that will take the audience into a galaxy of shadowy secrets and emerging dark side powers in the final days of the High Republic era.

JoelDrake

Mislio sam da je parodija ili koji k. Još ne vjerujem da su to stavili kao legit. I tu malu su napravili prepametnu, baš su pretjerali.

Uzeo sam disney+ na mjesec dana zbog Obia, i još nekih serija/filmova.
          Pogledao sam seriju i očekivao sam više. Ima podosta glupih i nelogičnih dijelova. Ajde na svu sreću bilo je i vrlo kul scena.

Inkvizitori potpuno nekorisni i loše odrađeni. Prva duel borba između Obia i Vadera je izgledala low budget. Zadnja je ipak real deal.

Sve u svemu drago mi je da sam pogledao. I stvarno se nadam da neće biti druge sezone.

Slažem se s većinom da je vrijeme da se napokon maknu od Skywalker sage i otiđu masu godina u budućnosti.

Potvrđena je Master Yoda serija. I volio bi vidjeti solo Vader seriju i onda da završe s tom radnjom.

Ovo je u biti scena zbog koje se iz lore perspektive isplatilo to pogledati.

...

!<

Sad nas ceka ashoka i bog zna koji jos izlizani sadrzaj 😒. Razmel bi da nemaju drugog materijala al imaju ga kolko zele. Od sveg kaj su napravili Mandalorian mi je najbolji.

Recimo Old Republic bi bio super, sami oni filmici o igrici su 10x bolji nek njihove serije.

Al budemo vidli sto ce smislit.

Evo, pogledao napokon zadnju.

I da, nek se drže light sabera i toga. To im ide. I artistički je serija lijepa. Ima baš scena za zamrznut i držat ko wallpaper. Napisat likove i priču, to je druga stvar. Ali da je lijepo vidjet drage nam likove, je.