Ovo je u biti scena zbog koje se iz lore perspektive isplatilo to pogledati.

...

!<

Sad nas ceka ashoka i bog zna koji jos izlizani sadrzaj 😒. Razmel bi da nemaju drugog materijala al imaju ga kolko zele. Od sveg kaj su napravili Mandalorian mi je najbolji.

Recimo Old Republic bi bio super, sami oni filmici o igrici su 10x bolji nek njihove serije.

Al budemo vidli sto ce smislit.

Evo, pogledao napokon zadnju.

I da, nek se drže light sabera i toga. To im ide. I artistički je serija lijepa. Ima baš scena za zamrznut i držat ko wallpaper. Napisat likove i priču, to je druga stvar. Ali da je lijepo vidjet drage nam likove, je.

7 dana kasnije

Pogledao prve dvije epizode. Loše, dosadno, čudno. Jedino što vrijedi su flashbackovi na filmsku trilologiju koja je bila srednja žalost.

Nadam se da je ostatak daleko bolji.

Slažem se. Što dalje ide, sve je lošije. Jedino kaj spašava su ti neki flashbackovi te sami Darth Vader i Obi Wan.

Meni je bolja od Bobe, a mala princeza je uzasno iritantna.

Susta suprotnost onoj hrabroj curici iz got-a i ponosnog predstavnika kuce Mormont

Odgledao. Najbolji dio serije; bokovi treće sestre.

Dovršio jučer. U principu slična razmišljanja napisanim. Sve što se vrtilo oko Kenobija u Vadera je bilo okej. Čak njihov odnos ima još više smisla sada i bolje je sve to povezano. Doduše serija direktno poništava rečeno da se Kenobi nije odvojio od Tatooinea čitavo vrijeme, ali ajde, nek im bude.

I dok je dio s njima bio dosta solidan, ostalo je bilo grozomorno. Cijeli lik Third Sister je napisan baš katastrofalno. Čak mogu shvatiti motivaciju, ali reakcije, izvedba dijaloga, mimike lica, lik je napisan i odglumljen baš jako loše.

Sve vezano uz malu Leiu je isto grozno. Mala ko mala mi ne smeta, al činjenica da uredno se nadtrčava s odraslim ljudima, da se ponaša kao niti jedna desetogodišnjakinja ikada, i da ju svi slušaju bez pogovora stvarno nije vjerodostojno.

Nažalost upravo ovoga iz zadnja dva pasosa ima najviše kroz seriju i kroz čitav taj period čekamo da se nešto dogodi s Vaderom i Kenobijem. Iako, moram malo pokuditi i onaj prvi dvoboj. Znači Vader ga silom vuče kroz vatru da ovaj pati, ali ga onako vuče na pola, ne do kraja, onda ga silom ipak odbaci dalje od sebe, i onda kaže trooperima dovucite mi ga natrag. Besmisleno napisano i snimljeno.

Drago mi je da sam pogledao jer ima tu nešto solidnog lorea, i ustvari je zanimljivije od Boba Fetta (bez Mando epizoda), ali nadam se da je to to.

blade slažem se sa apsolutno svim. Što je dobro, što nije. Što je naivno, grozomorno i loše napisano i odglumljeno.

Samo što ti zadnji osjećaji meni u potpunosti prevladavaju i pregaze ove neke dobre elemente. Najbolji je baš Darth Vader sa svojim bad ass momentima. Baš je pojava. Ono zaustavljanje broda (pa onda ultra retardirano pojavljivanje drugog broda niotkuda…) i fight s 5% snage protiv third sister. Baš moćno.

6 mjeseci kasnije

chono ostatak serije je srednja žalost, no isplatilo se pogledati zbog te borbe na kraju. Prejebeno.