renda I meni je prvi part dobar, ne dobar, nego odlican. Rebirth ce bit genijalan ako zadrze igru kakva je bila uz poboljsanja combata (combat u CC nije bas neki) i dungeona (dungeoni su uzasni u originalu). Prica i mjuza su masterpiece tak da tu strahujem.

S obzirom da je sve prikazano aludiranje na promjene, tu ja imam problem. Igrat cu to sve, ali jednostavno imam problem s tim promjenana jer znam za sto su "sposobni".

darkfenix Da mi se svidja smjer price u kojem FF7 remejk ide, jesi retardiran jbt?

Smanji malo doživljaje i razmisli kakav rječnik ćeš ubuduće koristit te imali za njega mjesta u normalnoj konverzaciji. Upozorenje pred hlađenje

weky Dobar život je fantazija,tako da ima smisla.

6 mjeseci kasnije
    5 mjeseci kasnije

ljudi moji. sta je ovoooooo!!!! 🙂)))

Toooooo

Evo iman i najneocekivaniju igru za dogodine

Super da su dali degeneriku Nomuri da nastavi dalje, postaje lagano jos jedan Kingdom Hearts

herc

Hot damn.

2 disca, rip PS5 SSD (cca. 200gb očekivamo)
    Bugenhagen - što znači Cosmo Canyon
    Assisted attacks
    Igramo s REDom

@foggy šta veliš? 😃

Ja opce ne kuzim sta ova igra treba bit majke mi. Na momente me totalno pogube jer izgleda da sve mijenjaju, ne znam sta bi reko

Ako ništa drugo, izgleda bolje, otvorenije i različitije od prethodnika (benefit PS5 only razvoja). Valjda će Seph barem nekoga umlatiti u ovom nastavku.

Zero

Clouda, onda ce Zack iz paralelnog svijeta preuzet ulogu glavnog lika u trecoj igri u kojoj cemo putovat kroz paralelne svijetove i spasavat disney likove da bi vratili pravi timeline u 4. Igri.

Bar izgleda jako lijepo i trebalo bi bit zabavno za odigrat.

Iskreno bilo bi lipo da se izjasne za koga rade ovu igru, i sto je ova igra?

Prva animacija voze mrtvu Tifu i Barreta, onda kasnije ipak ne, onda se Sephiroth pretvara u Jenovu ili nesto slicno, onda Chocobo Farma… Mene su pogubili skroz, a tocno sto Miro kaze, nek objasne za kog oni rade ovu igru i sta to tocno treba bit, jer zbunili su me do ibera i nis mi nije jasno.

Ovo sto je otvorenije - puste lokacije, isti mrtvi asseti na rubovima, strah me da ne bude veliko a dosadno, jer sigurno ce world map izbacit, Nomura voli sjebat sve sta je valjalo.

Btw., taj hate za Nomuru nikako ne razumijem.

Plus ovo je vjerovatno alternate timeline, gdje Zack preživi zajedno s Cloudom.

Btw., iskreno, ja sam izgleda u manjini, ali ja volim sve što sam do sad vidio. Uvijek će biti OG kojem ću se vratiti i nitko, pa čak ni Square, ne može mi to uzeti.
        Zar nije zanimljivije malo ovako špekulirati i da ne bude 1/1 sve, nego da imamo copy/paste OG-a?

If they fuck up, they fuck up, ali ako ništa, neće biti suhi remake.

foggy Prva animacija voze mrtvu Tifu i Barreta

Alternativni timeline u kojem je Zack živ a Avalanche pogine jer nemaju Clouda ako sam dobro skužio

foggy onda se Sephiroth pretvara u Jenovu

Nije to fight sa Jenova-Birth na brodu?

Većina pokazanog mi se čini iz originala, ali ima i nekih novih stvari pa pretpostavljam da će bit slično kao u prvoj igri, pratit priču uz određene izmjene.

Solid_Snake upravo to, original je dostupan svima, ovo je remake, ne remaster, remake, a to podrazumijeva promijene, meni je prvi dio bil odlican, ovaj isto izgleda super.

Solid_Snake

A normalno da si u manjini

Zasto?

Pa zato jer smo tili remake igre koju volimo, zato jer su nas drkali godinama sa time oce nece oce nece onda onaj trajler na konferenciji koji je sve ubio i svi smo cekali ko ludi i na kraju ne dobijemo sto smo tili nego njihovo izdrkavanje.

Ok sto nisu dali remake koji svi zele pa onda izbacili alternative i opet nebi niko prigovara.

Ovako su nas sve redom izjebali

A hate prema Nomuri…pa samo odigraj koji nastavak Kingdom Heartsa nakon dvojke, jer ovi cirkusi sa drugin svitovima samo njemu mogu pasti na pamet.

Evo recimo ja bas želim remake Soul Reavera i sad da mi to naprave ali prominu pricu i radnju i sve pa jeli je to na kraju sto san ja zelio?

Bogami nije

Cemo da vidimo, igracese pa ce se i pisat. Ja sam samo zbunjen, jer ne znam sta ocekivati. Sve novo sto dodaju do sada je bilo onak, li la, recimo yuffie epizoda je slaba i novi lik u njoj jako slab. To me brine kod izmisljanja novih ff7 stvari, a one stare samo trebaju dobro replicirat

Eli je to sad sve ili jos ima dijelova?