Miro Tuhy je mislio da ce bit golih doktorica iz Osijeka ili gdje vec sad boravi 😃
Part 1 je zadrzao vecinu toga i ne zamjeram im sto su malo mijenjali. Razradili su vec sad savrsenu pricu kroz produljene animacije, dodali savrsen voice acting i uspjeli potrefit karaktere likova kroz glasovne glumce.
Jedino sto su zajebali je sta su Hard mode ostavili za kraj, a tek na njemu se vidi koliko je fajt genijalan i koliko turn based dio ima utjecaja na taktiku, pogotovo arena i ovi najtezi challengi. Yuffie je to jos dodatno izbrusila i zadnji challenge protiv danespoilamkoga je uzasno tezak i uzivao sam trazec taktiku. Fajtanje je stvarno dovedeno do savrsenstva. Ne kazem da nema svoje musice, al uz sve to na Hard modu skupljas manuscripte koji dodatno otvaraju oruzja i cijeli playthrough opet ima smisla. Za mene su potrefili FF7 u Partu 1, a samim tim sto je hrpa toga vjerna originalu nema nikakvog smisla da mi to ne valja.
Part 2 mi vec sad pokazuje naznake nekih velikih izmjena i to me bode, ali kad sve sumiram, ako jos refajnaju sve iz prvog dijela, imamo mega hit. Samo bi stvarno volio da se izjasne kome zele udovoljit, jer rijetko tko a da nije ljubitelj ovog zanra ce sad preci na tu stranu bas radi rimejka. To je igra prvenstveno za fanove, moraju to postovat.