darkfenix procitaj si ponovno komentar pa ces shvatit o cemu pricam. Uostalom, ako je drugima bitna prica, a ovo je ako se ne varam gaming forum gdje se doticemo svega pa i FF7 price, zasto se o njoj sad nebi raspredalo? Ali ne, ti ces doc i rec kako ima bitnijih stvari u zivotu od toga. Super. Cestitam.

I eto, kad ne zna sta bi, odma melodramatika. Odi, ko ti smeta.

darkfenix Mislim da želi reć to da ti je način komunikacije sa ljudima na forumu jako neugodan. Ne samo u ovoj temi već općenito u skoro svakoj imaš sličan ton.
Ima jako puno ljudi kojima je priča originalne igre njen najbolji dio i jednostavno su je želili doživjet u novom ruhu kao što je obećano. Ne vjerujem da je to ikome od nas najvažnija stvar u životu, ali ne vidim smisao u tome da pričam o zdravlju, nekretninama, poslu, djeci ili nečem petom u temi o ff-u.

sanzo Niti ja ne pricam o zivotu i ne znam cemu, ali kad vidim kako se fogy zapjenio oko remejka, to sam i istaknuo mu u SALI, napisavsi da ce ga srcani drapit. Mislim sta se zivcirat oko toga toliko, prihvati tako kako je, pricu originala svi znamo napamet, FF7 je meni najbolja igra ikad( i to bas zbog price) ali svidja mi se sto je rade drugacije pa postoje sanse da dobijemo nesto novo, i podjednako zanimljivo..i kao sto sam rekao, FF7R mi nece izbrisat sjecanje na original.

darkfenix Stari, ti si izgorio kao ovaj FF remake koji to nije. A ako mislis vrijeđat ima i boljih nacina od osnovnoskolskih uvreda. Cak si si i slozio pricu gdje se ja pjenim, a po 100ti put ne shvacas da si na forumu gdje ljudi zapravo dolaze utopit svoj hobi s drugima, podijelit frustracije i jednostavno dijelit misljenja. Svaki post kad je rasprava kontra tvog misljenja zavrsi u istom tonu, a taj ton je zvuk Nomure dok pise s deckima novu pricu - znaci cringe lv99. Daj se pliz skubiciraj.

Kak se tebi nesto sviđa (iako si JRPG mrzitelj vec dugo pa mi ni tu nisi jasan), tako se drugima nesto i ne sviđa. Znam da je tesko za shvatit, ali mozemo ti pomoc, javi se.

Meni je dobar FF7 remake, vise mi pase takav gameplay i kamera, a i prica je solidna, to kaj su ju razvukli na ko zna koliko nastavaka je prica za sebe.

renda I meni je prvi part dobar, ne dobar, nego odlican. Rebirth ce bit genijalan ako zadrze igru kakva je bila uz poboljsanja combata (combat u CC nije bas neki) i dungeona (dungeoni su uzasni u originalu). Prica i mjuza su masterpiece tak da tu strahujem.

S obzirom da je sve prikazano aludiranje na promjene, tu ja imam problem. Igrat cu to sve, ali jednostavno imam problem s tim promjenana jer znam za sto su "sposobni".

darkfenix Da mi se svidja smjer price u kojem FF7 remejk ide, jesi retardiran jbt?

Smanji malo doživljaje i razmisli kakav rječnik ćeš ubuduće koristit te imali za njega mjesta u normalnoj konverzaciji. Upozorenje pred hlađenje

weky Dobar život je fantazija,tako da ima smisla.

6 mjeseci kasnije
          5 mjeseci kasnije

ljudi moji. sta je ovoooooo!!!! 🙂)))

Toooooo

Evo iman i najneocekivaniju igru za dogodine

Super da su dali degeneriku Nomuri da nastavi dalje, postaje lagano jos jedan Kingdom Hearts

herc

Hot damn.

2 disca, rip PS5 SSD (cca. 200gb očekivamo)
          Bugenhagen - što znači Cosmo Canyon
          Assisted attacks
          Igramo s REDom

@foggy šta veliš? 😃

Ja opce ne kuzim sta ova igra treba bit majke mi. Na momente me totalno pogube jer izgleda da sve mijenjaju, ne znam sta bi reko

Ako ništa drugo, izgleda bolje, otvorenije i različitije od prethodnika (benefit PS5 only razvoja). Valjda će Seph barem nekoga umlatiti u ovom nastavku.

Zero

Clouda, onda ce Zack iz paralelnog svijeta preuzet ulogu glavnog lika u trecoj igri u kojoj cemo putovat kroz paralelne svijetove i spasavat disney likove da bi vratili pravi timeline u 4. Igri.

Bar izgleda jako lijepo i trebalo bi bit zabavno za odigrat.

Iskreno bilo bi lipo da se izjasne za koga rade ovu igru, i sto je ova igra?

Prva animacija voze mrtvu Tifu i Barreta, onda kasnije ipak ne, onda se Sephiroth pretvara u Jenovu ili nesto slicno, onda Chocobo Farma… Mene su pogubili skroz, a tocno sto Miro kaze, nek objasne za kog oni rade ovu igru i sta to tocno treba bit, jer zbunili su me do ibera i nis mi nije jasno.

Ovo sto je otvorenije - puste lokacije, isti mrtvi asseti na rubovima, strah me da ne bude veliko a dosadno, jer sigurno ce world map izbacit, Nomura voli sjebat sve sta je valjalo.

Btw., taj hate za Nomuru nikako ne razumijem.

Plus ovo je vjerovatno alternate timeline, gdje Zack preživi zajedno s Cloudom.

Btw., iskreno, ja sam izgleda u manjini, ali ja volim sve što sam do sad vidio. Uvijek će biti OG kojem ću se vratiti i nitko, pa čak ni Square, ne može mi to uzeti.
              Zar nije zanimljivije malo ovako špekulirati i da ne bude 1/1 sve, nego da imamo copy/paste OG-a?

If they fuck up, they fuck up, ali ako ništa, neće biti suhi remake.