E morati cemo sad malo i sa minusima krenuti.
Ja san FF7 odigra davno davno sican ga se ali ga se i ne sican ajmo reci da znan osnove, kretao san ga opet i na pspu i na ps4 i ps5 ali nikad dalje midgara nisan dosa jer izgleda ocajno.
E sad ja bogami tu neznan ni ko pije ni ko placa ni sto je staro ni sto je novo a mislin da je jos gore onima koji uopce nisu igru igrali.
Ovo kad odgran morati cu kakvo objasnjenje na youtubeu pogledati da vidin sto san igra.
Story je rascjepan između open world dijelova ali i kad igras story kojeg mislis da je malo jer ga dugo nisi igrao vidis da ga je i puno koliko je na pojedinim mistima to razvuceno puno i previse.
Cak evo i taj open dip lagano daje zamor materijala jer evo na cetvrtoj mapi opet sve ponavljam i vec mi se neda a cetvrta mapa je i trenutno najgora za istrazivanje.
Ono sto me najvise smeta je da svaki jebeni kurac u igri mora biti neka mini igra, konstantno ako dodes negdi moras odigrati par mini igri da bi dobio nesto. Nema ni preskakanja jer ih moras odigrati.
Neznan nekako zadovoljstvo ide prema doli i od pocetnog ovo je cudo rjesiti cu je cilu 100% lagano idem prema zavrsiti cu je pa cemo viditi za dalje.