Apsolutno se slažem.
Još uvijek nisam (nažalost) isprobao Breath of the Wild & Tears of the Kingdom; Elden Ring je neprikosnoveno remek-djelo (kako open world-a, tako i općenito), ali . . . sve više mislim da mi je Final Fantasy VII Rebirth najbolji/najdraži (koga briga??) open world generacije (. . . ikad??).
Šta još uopće imam za uzeti u jednadžbu? The Witcher 3?? Također legendarna igra--legendaran open world. Jako utjecajna, ali, evo, ne znam. Morat ćete se strpit za moj VELIKI post o open world segmentu Rebirth-a . . .
EDIT:
Još me sad ovaj Foggy provocira. 😤 Ne mogu se manje ne složit sa ovim tvojim postom, al kužim perspektivu @foggy, jbg
Kad sam već tu . . .
Jedan fun fact od jučer (na kojeg sam bio neizmjerno ponosan):
Usprkos činjenici da jako cijenim Monster Hunter igre, odigrao sam tek nekoliko sati Monster Hunter: World-a prije nekoliko godina. Jučer sam se nešto malo zajebavao s jednim Cloudovim greatsword-om (nešto sam pokušavao vidjeti) i u tom trenutku, a i zbog nekih ostalih Cloudovih charge napada sam pomislio "ovo ima teški MH feel" . . . kasnije sam pretražio na internetu i . . . pogađate: battle director Rebirth-a je dizajner World-a. (Znači mislili su i na vas sirote MH igrače @sanzo & @foggy!!) Bio sam jako ponosan na sebe. Otišao sam do ogledala. Okrenio sam mu se leđima. Potapšao sam se po leđima, napunio sam punu čašu ginger ale-a i nastavio sam igrati.
Iskustvo, braćo, iskustvo.
Znate šta sam još napravio jučer??
Nije spojler, totalno je random i izvan svakog konteksta . . .
Ni u jednoj drugoj igri nisam razvalio grupu hodajućih mini kaktusa, skočio sa zipline-a na šipku za striptiz i stobogania se na punk show benda kojeg redom čine isključivo hotelski zaposlenici.
I sad će normalan čovjek ovo pročitati, i kao i ja, čuditi se kako postoji netko tko misli da Final Fantasy VII Rebirth NIJE najbolja igra ikad napravljena?!? 🤯