Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
- Uređivano
sanzo Cijela igra je spoiler za najveći plot twist u sedmici, ako ti to ne smeta, Crisis Core je solidan kao standalone igra, ali ne očekuj da ćeš imat jednako iskustvo i da ćeš bit tako oduševljen s igrom kao ljudi koji su odigrali sedmicu.
I to da, malo. Iako je meni priča u FF7 baš zbog nedostatka konteksta malo bila čudna prvo, falilo mi je sve ovo što je Crisis Core (Reunion) donesao. Jest da malo više saznaš tko je Sephiroth i što je pošlo po zlu, ali po meni je jako bitno da za priču to dobro sve pohvataš. Ako ne pohvataš, to je super, nema spoilera onda, a siguran sam s druge strane da ćeš naći dobrih stvari unutra, pogotovo sami kraj (uvijek me trnci prolaze kad ga spominjem).
Jedna ljetna:
Cijela zadnja borba i scene oko nje su mi jedan od najboljih u gamingu općenito. Jednostavno je savršeno odrađen taj dio. Ima i jedna u samoj sredini igre koja mi je fantastična. Moraš prestat pisat u topicu jer ću na kraju kupit igru, a nisam planirao još neko vrijeme. I stavi Cissnei u prvi plan umjesto Zacka, Feggy
A kaj je to rimejk FF7 ili neki dodatak sa zbildanom grafikom da se upotpuni nekaj ne znam ni sam kaj jer nisam to igral nikad u originalu?
sanzo Originalno je izašao za psp, a sad su napravili remake za moderne konzole uz male dorade.
Zanimljivo je što na službenim SE stranicama igru reklamiraju kao remaster, a očito je da je remake više nego remaster. Ne mogu vjerovat, ali nemam zamjerke osim tog novog vokala, sve su drugo pogodili.
Evo krenuo prosao par chaptera reko da vidin trofeje kad ono sve zivo misabilno a jebiga ako mi se bude dalo ici na platinu ici cemo na drugi prolaz ako ne nista.
S igra to je to prerada za fanove
Ja cu samo pitat ako se nade neko objektivan( foggy to nece bit kad je crisis core u pitanju)…koliko novaca vrijedi ova igra da sacekam popust jer 450kn ne dam
Crnipetarpogani Ak volis igru onda vrijedi i 900kn. Ako ne, ne vrijedi ni da je đabe. 200kn tops, ako mrzis kak je igra slozena.
Pitas za objektivno misljenje za igru koja je cisto rađena za fanove. A u mojoj reci sve pise, vjerovo ti ili ne,cak i lose stvari - valjda na temelju nekih informacija odlucis jel nesto vrijedi pare i koliko vrijedi, a ne da krenes s predrasudama (sto i dalje nije jasno jer svi ljudi koji igru igraju apsolutno su uzivali u njoj). Svakom svoje crnipetre.
Crnipetarpogani Ako nisi siguran da li je za tebe, pocekaj bar 50% popusta. To je 15 godina stara igra sa novom grafikom i skoro svim manama koje je i onda imala. A da li toliko vrijedi za tebe osobno mozes samo ti na kraju odlucit kad odigras.
Ma kazem volio bi odigrat ali ne dam za 15 godina staru igru 450 kn