Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
budimo iskreni i original je bio nothing to write home about. ne sumnjam da ce fanovima igra biti vise nego dobra, a za ostale lagani skip.
Najbolja PSP igra.
Solid_Snake Krećem danas ako dođe, čekam još. A možda i za vikend krenem, ovisno o slobodnom vremenu, malo je stiska.
Sutra ce doci ali neznan sto prije zaigrati
Stigla igra ali jos nema limene kutije, kao da je greskom samo za switch doslo a ne za ps da ce danas poslati samo kutiju.
Iskreno radi kutije san i kupio jer me zacudilo da je uopce bilo to kod nas jer je kao ekskluziva za se store.
Meni doslo danas isto, ali mislim da za vikend krecem.
- Uređivano
Uuuu jebeno.
Generalno je odličan steel, ali stvarno fucking shame što sa svojim steelovima u zadnje vrijeme ne idu uvijek s Amano artworkom. Generalno ovi zadnji FF stilbuci su sve CG render, što mi nema smisla jer fanovi žele artwork, a CG render guraj tamo casualcima
Recimo evo brzinski sam uslikao 2 primjera sad kod sebe, dakle oba su odlična, ali ovaj art… Damn bruh (BTW. hvala @Tuhy <3 )
Šteta recimo isto za XVI što je ovakav steel (iako ću ga nabaviti), kada bi Amano art bio nevjerovatan na stilbuku
- Uređivano
Ja vam ne mogu opisati koliko me ova igra usrećuje, i koliko volim Zacka. Mancrush, Zack je sve na svijetu. Novi vokal nije loš koliko sam mislio (english audio jel), čak mi paše sve više. Nekak su ga prikazali pre-goofy kad su naslagali samo scene u traileru, sad kad je cijela igra onda je baš solidno, nekad samo bude malo blentavo, ali dobro je.
Pre-rendered animacije su malo škrlja na 4K, ali in-game modeli i sve što su napravili je odlično. Igra je i dalje ona stara, što je i dobro i ne, ali za sada, u prvih 5h, nemam apsolutno nikakve zamjerke. Specijalni efekti magija i skill materija su bolesni, tako da lagano svršavam dok guštam u najboljoj PSP igri. Priča je mrak, zaboravio sam koliko su dobro ispričali tu priču. Jedva čekam vikend, jer danas je domjenak pa neće bit igranja
Combat je zabavan i fluidan, iako možda dosadi, ipak je 1 moveset u igri, ali opet, 1000 kombinacija materija. super mi je finish move kad zadnji protivnik umre, baš nekak mesnato.
Miro Da, najednom 100 igara. A iduća godina još "gora". Nije da se bunim, ali hvata me nervoza od vagona neigranih igara koje su vani Zack je došao na red, gasim sve drugo i derem na max volume.
Glazba je uf, predobra. I lokacije su mi puno ljepše, stvarno su se potrudili. Jedino što je ostao taj linearni hodnik pristup sa PSP-a, ali to nitko ne može fixati bez kompletnog rimejkanja. Mislim da je ovo sasvim uredno obavljen posao, ali sudit ću kad pređem. Uopće me misije ne smetaju, baš su mi dobre. Jedva čekam da Quake nabrijem na max
Ma igrati cu ja kurac a ne ovo dosa je dlc za vampire survivors aj bog.
Evo i moj review, ja sam svoju dužnost obavio:
Final Fantasy VII Reunion Review:
https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/crisis-core-final-fantasy-vii-reunion
Final Fantasy VII Reunion Trophy Guide:
https://foggyproductions.com/guides/crisis-core-final-fantasy-vii-reunion
Kratki osvrt:
"One of the best remasters and one of the best stories ever told in a spin-off. And of course, the best protagonist in the Final Fantasy universe. Embrace this game."
85 kao kuća.
Dal se može igrat ako nije odigrana sedmica (odustal napola u remakeu), propušta se nešto bitno u svezi priče?