Crnipetarpogani Ako nisi fan sedmice i ne zanima te dio price prije nje same, ne znam sto bi te u igri moglo privuc. Igra je iskljucivo rađena za fanove. Na kraju je stvar osobnog ukusa i zelja.

Meni je draze dati punu cijenu za igru u kojoj znam da cu uzivati, nego recimo 550 za neku novu koja ispadne mnjeh. Mislim da tu nema mjesta nekoj subjektivnosti.

foggy ja jesam fan sedmice…ali ako ju nisam odigro do sad mogu se strpit jos koji mjesec…previse para sam ove godine dao za igre pa cu se malo strpit

9sati i 30min mislin da san dovoljno igra za danas sad mogu i na docek neki i to.

Crnipetarpogani Stignes onda. Ove godine ti je sve jeftinije, probaj ove godine uzet igru 😃

Isus te bog kako je ovo dobra igra evo stao sam kod zadnjeg bossa, misije na 90% i za mene igra je 10/10.

Evo jos se mislin kako je ovo dobilo onu tragediju od ocjene u ffa recenziji. Fantasticna igra za fanove bas za nas evo vam gustajte.

Recimo ovo smo tražili apsolutno svi od FF7 remakea a ne da drkaju po prici i svemu drugome. Vec kad su isli raditi i akcijsku borbu zasto je nisu napravili ko u Crisis Coreu i ric nebi prigovorija.

Je igra stara ali za mene je ovo goty bez razmisljanja najbolja i najdraza igra ove godine

Miro Jesi pripremio maramice? 😃

Svaki dan mi igra u glavi, jebemti kak je Zack dobro napravljen u ovoj igri, sam da nije taj novi english dub jebem ih u prkno. Mislim da ću odigrat JPN dub još jednom, samo da naiđem malo, nije lako 2 puta kroz kraj.

foggy

A jesan nisan tija ici na kraj jer su mi svi u kuci bili, kad ostanem sam onda cu kraj rjesiti🤣🤣🤣.

Eno ostavio sam igru da malo sama igra za DMW trofej.

I onda grind level i oprama pa idemo Minervu spickati

Miro A jesan nisan tija ici na kraj jer su mi svi u kuci bili, kad ostanem sam onda cu kraj rjesiti🤣🤣🤣.

Hahah, ja sam cekao da cura ode u sobu i da nema više pitanja za mene naredna 2-3h 😃

Miro Eno ostavio sam igru da malo sama igra za DMW trofej.

I ja, otišao lokat, doso doma trofej pop 😃 I Genji Armor lagano.

Miro I onda grind level i oprama pa idemo Minervu spickati

Ma samo dizi HP na 999% na Hp Up++ materijama, Octaslash i Hp Up ti daju HP Up ++, Costly punch naravno, break HP limit, Damage limiti i spreman si. Minervi krades da ne spoilam sta, i samo deres. Lagana je uz pripremu.

foggy

Ma evo dizen sve sto triba pa je iden rjesiti 90% san spreman. Onda jos pocistiti par trofeja i to je to

Zavrsio

Isuse

Koji kraj

Koja prica

A muzika dok slova idu uf

GOTY

Miro Kraj je sve na svijetu. I ta muzika da. Soundtrack je najbolji. Zack je najbolji ikad. 67/100

2 godine kasnije

Pitanje, da li normal poslje postane nešto zahtjevniji ili?

Probao sam prvih pola sata ali prekidao sam animacije, samo sam htio vidjeti koliko je borba teška. Čim pređem Terminatora bacam se na Crisis Core.

Jedva čekam jer moram ispraviti grešku što nisam nikad prešao na PSP-u, a imam je. Bio sam igrao dva sata max i odustao.

• foggy

•  
                    •  
                    •  
                    •  

Nije, tesko je za platinu prec zadnjeg optional bossa ali uz pripremu i nije. Chill igra

Thanks. A kad bi krenuo na hard koliko bi teže bile story misije?

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

Da ti pravo kazem nemam pojma.

resident_evil vjerojatno dosta.

Na početku nisi prejak. Odigraj na normal pa si prebaci, jebeno dobra igra.

Meni osobno među top FF igrama.

Krenuo sam jučer na normal. Prešao sam prvi chapter i išao malo istraživati (koliko se može) grad.

Za sad mi je igra super. Sviđa mi se da je linearna, side misije su na save pointu i brze su. Ne znam da li se sve baziraju na combatu..

Čitanje mailova je kul jer proširuje lore.

Ne sviđa mi se da se lik sam od sebe levelira ali pregrmiti ću jer mi je ostalo top.

Priča mi se čini super. Zack također legenda. Nekako me na početku baca na mene. Tako sam i ja uvijek htio biti heroj i naivac dok sam bio mlađi.

Moj prvi susret sa FF VIi je remake, a Rebirth još nisam igrao. Tj. lažem jer sam gledao prije 100 godina Advent Children ali se ničeg ne sjećam. Tako da mi je ipak to prvi susret.

E da, grafika je super. Stvarno predivno izgleda. Animacije od Ifrita su brutalne.

5 dana kasnije

Prešao! Koja igra ćo moj. Proletilo je 13h i baš mi je odgovarala ovako ful linearna igra.

Combat mi je bio sasvim okej. Likovi vrhunski, grafika very nice. Soundtrack ubija. Priča i Zack su mi definitivno najbolji aspekt igre..i kraj koji je priča za sebe. Zadnjih 20 min baš kida na razno razne načine.