sanzo Originalno je izašao za psp, a sad su napravili remake za moderne konzole uz male dorade.

Zanimljivo je što na službenim SE stranicama igru reklamiraju kao remaster, a očito je da je remake više nego remaster. Ne mogu vjerovat, ali nemam zamjerke osim tog novog vokala, sve su drugo pogodili.

foggy

A s tehničke strane je remake. Uzeli su novi engine i rekreirali cijelu igru osim cgi scena. To da je sadržaj skoro 1:1 isti ne znači da nije remake. Ja bi sa tim pristupom bio zadovoljan za dosta starih igara koje su postale teško dostupne danas.

9 dana kasnije

Evo krenuo prosao par chaptera reko da vidin trofeje kad ono sve zivo misabilno a jebiga ako mi se bude dalo ici na platinu ici cemo na drugi prolaz ako ne nista.

S igra to je to prerada za fanove

Miro Da, sve zivo mozes fulat Ha-Ha-Ha. Gustaj prvi put pa drugi put sve uberes, mislim da se prenosi sve osim misija, njih nemoj ni igrat

foggy

Ma kurac evo me na misijama nisan story ni taka dalje.

Farman novce levele dizen materie.

Droga

Miro Ak fulas neke questove, ne mozes misije otkljucat, a to ne ide u NG+, pazi da ne sjebes jer 300 misija je previse da ih rjesavas 2 puta.

Pazi mi na Zacka <3 Priusti mu sve

foggy

Ma necu fulati questove to sve pratim nege ovo gluposti za trofeje.

Falio da ne pobijem 16 grupa neprijatelja odma na pocetku.

A misije mi je gust bija jos i na pspu rjesavati jer uvik dobijes nesto pa usput dizes materije…

Kao sto rekoh droga

Ja cu samo pitat ako se nade neko objektivan( foggy to nece bit kad je crisis core u pitanju)…koliko novaca vrijedi ova igra da sacekam popust jer 450kn ne dam

Crnipetarpogani Ak volis igru onda vrijedi i 900kn. Ako ne, ne vrijedi ni da je đabe. 200kn tops, ako mrzis kak je igra slozena.

Pitas za objektivno misljenje za igru koja je cisto rađena za fanove. A u mojoj reci sve pise, vjerovo ti ili ne,cak i lose stvari - valjda na temelju nekih informacija odlucis jel nesto vrijedi pare i koliko vrijedi, a ne da krenes s predrasudama (sto i dalje nije jasno jer svi ljudi koji igru igraju apsolutno su uzivali u njoj). Svakom svoje crnipetre.

Crnipetarpogani Ako nisi siguran da li je za tebe, pocekaj bar 50% popusta. To je 15 godina stara igra sa novom grafikom i skoro svim manama koje je i onda imala. A da li toliko vrijedi za tebe osobno mozes samo ti na kraju odlucit kad odigras.

Crnipetarpogani Ako nisi fan sedmice i ne zanima te dio price prije nje same, ne znam sto bi te u igri moglo privuc. Igra je iskljucivo rađena za fanove. Na kraju je stvar osobnog ukusa i zelja.

Meni je draze dati punu cijenu za igru u kojoj znam da cu uzivati, nego recimo 550 za neku novu koja ispadne mnjeh. Mislim da tu nema mjesta nekoj subjektivnosti.

foggy ja jesam fan sedmice…ali ako ju nisam odigro do sad mogu se strpit jos koji mjesec…previse para sam ove godine dao za igre pa cu se malo strpit

9sati i 30min mislin da san dovoljno igra za danas sad mogu i na docek neki i to.

Crnipetarpogani Stignes onda. Ove godine ti je sve jeftinije, probaj ove godine uzet igru 😃

Isus te bog kako je ovo dobra igra evo stao sam kod zadnjeg bossa, misije na 90% i za mene igra je 10/10.

Evo jos se mislin kako je ovo dobilo onu tragediju od ocjene u ffa recenziji. Fantasticna igra za fanove bas za nas evo vam gustajte.

Recimo ovo smo tražili apsolutno svi od FF7 remakea a ne da drkaju po prici i svemu drugome. Vec kad su isli raditi i akcijsku borbu zasto je nisu napravili ko u Crisis Coreu i ric nebi prigovorija.

Je igra stara ali za mene je ovo goty bez razmisljanja najbolja i najdraza igra ove godine

Miro Jesi pripremio maramice? 😃

Svaki dan mi igra u glavi, jebemti kak je Zack dobro napravljen u ovoj igri, sam da nije taj novi english dub jebem ih u prkno. Mislim da ću odigrat JPN dub još jednom, samo da naiđem malo, nije lako 2 puta kroz kraj.

foggy

A jesan nisan tija ici na kraj jer su mi svi u kuci bili, kad ostanem sam onda cu kraj rjesiti🤣🤣🤣.

Eno ostavio sam igru da malo sama igra za DMW trofej.

I onda grind level i oprama pa idemo Minervu spickati

Miro A jesan nisan tija ici na kraj jer su mi svi u kuci bili, kad ostanem sam onda cu kraj rjesiti🤣🤣🤣.

Hahah, ja sam cekao da cura ode u sobu i da nema više pitanja za mene naredna 2-3h 😃

Miro Eno ostavio sam igru da malo sama igra za DMW trofej.

I ja, otišao lokat, doso doma trofej pop 😃 I Genji Armor lagano.

Miro I onda grind level i oprama pa idemo Minervu spickati

Ma samo dizi HP na 999% na Hp Up++ materijama, Octaslash i Hp Up ti daju HP Up ++, Costly punch naravno, break HP limit, Damage limiti i spreman si. Minervi krades da ne spoilam sta, i samo deres. Lagana je uz pripremu.

foggy

Ma evo dizen sve sto triba pa je iden rjesiti 90% san spreman. Onda jos pocistiti par trofeja i to je to