Tuhy Tuhy probaj popravit ono da su vijesti s portala označene kao pročitana tema Samo da javim da mi je i dalje isto. Vijest tema je po defaultu pročitana.
TITANXIS Tzereen E da dobro pitanje. Sad kad želim npr. pisat u svoju temu nekaj onda moram čitat po redu naslove tema. Posebno sam baš napravil si naslovnu sliku da bude za određenu temu a sad sve iste ikonice od mog avatara u protivnom sam po ikonici znal o kojoj temi se radi tj. brzo sam temu pronašel.
Matador @Fenix Pokušam se ulogirati s krivom lozinkom, nakon toga unesem ispravnu, ali ne zatvori se login pop-up i ne osvježi stranicu. I dalje izgleda kao da nisam ulogiran, iako zapravo jesam. Moram ručno refreshati stranicu. Opera je browser.
Fenix Bio je problem i s tim, vratit će se kad se popravi EDIT: Matador koristiš li možda neki plugin poput adblockera ili takvo nešto u Operi?
Tzereen TITANXIS da. Meni baš fale. Onaj jedan period sam baš dosta truda uložio u kreiranje tih slikica po mnogim temama.
fensisuperstar Flipper Zato što imaš tu pedersku temu na browseru. eto ti sad pederske teme. koristim tu jednu te istu temu zadnjih 10+ godina.
Fico Fenix Nije, iskače i meni. Pretpostavljam da neki od linkova u temi sadrži pristup resursima te stranice koja očito nije napravljena baš najbolje.
Fenix Fico da, da, sad i ja gledam. Shooter je stavio neki link s te stranice, a ovaj ga pokušava embedad. Brišem
fensisuperstar Fico isuse kriste hvala ti vec sam trazio windows stick da reinstallam. Ja sam malo paranoican
TITANXIS @Fenix dal možeš uredit da naše teme koje otvaramo budu u jednoj rubrici a privatne poruke u drugoj jer sad se mješaju teme sa privatnim porukama u istoj rubrici? i mogu si misliti onaj ko ima puno otvorenih tema kak pretražuje ak se ne sjeća naziva pa skrolla.
Tuhy Unazad mjesec dana mi je forum osjetno sporiji (preko moba). Traje po par sekundi da uđe u neku temu il da očita main page. Ne 2-3 sec, nego 10+ Maloprije mi se ovo 2x pokazalo Ova poruka dolje redovito dolazi