Fenix

To sam primjetio sinoć. Stavio si kao nekad da je to mjenjanje u profilu. 😘

Na kraju neka su svi zadovoljni. 🍷

@Fenix

Dal možeš stavit da se dukati mogu nekome od nas i dati sa željenom količinom od strane onog koji želi dati?

Tuhy probaj popravit ono da su vijesti s portala označene kao pročitana tema

Samo da javim da mi je i dalje isto.

Vijest tema je po defaultu pročitana.

Tuhy popravio. Odnosno, sad ću tek vidjeti je li popravljeno

EDIT: Popravljeno

7 dana kasnije

@Fenix Pokušam se ulogirati s krivom lozinkom, nakon toga unesem ispravnu, ali ne zatvori se login pop-up i ne osvježi stranicu.

I dalje izgleda kao da nisam ulogiran, iako zapravo jesam. Moram ručno refreshati stranicu.

Opera je browser.

Tzereen

E da dobro pitanje.

Sad kad želim npr. pisat u svoju temu nekaj onda moram čitat po redu naslove tema. Posebno sam baš napravil si naslovnu sliku da bude za određenu temu a sad sve iste ikonice od mog avatara u protivnom sam po ikonici znal o kojoj temi se radi tj. brzo sam temu pronašel.

TITANXIS da. Meni baš fale. Onaj jedan period sam baš dosta truda uložio u kreiranje tih slikica po mnogim temama.

Bio je problem i s tim, vratit će se kad se popravi

EDIT: Matador koristiš li možda neki plugin poput adblockera ili takvo nešto u Operi?

Fenix Imam samo onaj nativni što dođe s Operom, ali sam probao i s njim i bez, isto je.

9 dana kasnije

Fenix Nije, iskače i meni. Pretpostavljam da neki od linkova u temi sadrži pristup resursima te stranice koja očito nije napravljena baš najbolje.

Fico da, da, sad i ja gledam. Shooter je stavio neki link s te stranice, a ovaj ga pokušava embedad. Brišem

Fico isuse kriste hvala ti vec sam trazio windows stick da reinstallam. Ja sam malo paranoican

Flipper Zato što imaš tu pedersku temu na browseru.

eto ti sad pederske teme. koristim tu jednu te istu temu zadnjih 10+ godina.