TITANXIS Fenix To sam primjetio sinoć. Stavio si kao nekad da je to mjenjanje u profilu. 😘 Na kraju neka su svi zadovoljni. 🍷
TITANXIS @Fenix Dal možeš stavit da se dukati mogu nekome od nas i dati sa željenom količinom od strane onog koji želi dati?
Tuhy Tuhy probaj popravit ono da su vijesti s portala označene kao pročitana tema Samo da javim da mi je i dalje isto. Vijest tema je po defaultu pročitana.
TITANXIS Tzereen E da dobro pitanje. Sad kad želim npr. pisat u svoju temu nekaj onda moram čitat po redu naslove tema. Posebno sam baš napravil si naslovnu sliku da bude za određenu temu a sad sve iste ikonice od mog avatara u protivnom sam po ikonici znal o kojoj temi se radi tj. brzo sam temu pronašel.
Matador @Fenix Pokušam se ulogirati s krivom lozinkom, nakon toga unesem ispravnu, ali ne zatvori se login pop-up i ne osvježi stranicu. I dalje izgleda kao da nisam ulogiran, iako zapravo jesam. Moram ručno refreshati stranicu. Opera je browser.
Fenix Bio je problem i s tim, vratit će se kad se popravi EDIT: Matador koristiš li možda neki plugin poput adblockera ili takvo nešto u Operi?
Tzereen TITANXIS da. Meni baš fale. Onaj jedan period sam baš dosta truda uložio u kreiranje tih slikica po mnogim temama.
fensisuperstar Flipper Zato što imaš tu pedersku temu na browseru. eto ti sad pederske teme. koristim tu jednu te istu temu zadnjih 10+ godina.
Fico Fenix Nije, iskače i meni. Pretpostavljam da neki od linkova u temi sadrži pristup resursima te stranice koja očito nije napravljena baš najbolje.
Fenix Fico da, da, sad i ja gledam. Shooter je stavio neki link s te stranice, a ovaj ga pokušava embedad. Brišem
fensisuperstar Fico isuse kriste hvala ti vec sam trazio windows stick da reinstallam. Ja sam malo paranoican