TITANXIS Jako se naprežu oči na ovoj crnoj podlozi. Da je to dobro onda bi novine štampali na crnom papiru.
ThomasAAnderson Jel ovo test ili više neće biti bijele pozadine? Nikad u životu nigdje nisam koristio tamnu pozadinu, ovo mi je haaaos
Fenix ThomasAAnderson bit će, ali kao što sam nekoliko puta napisao do sad, mora se popraviti problem
yakuza_stinger Vrijeme je za /prune if($hit) { return async promise (format/ffa.hr/forum/# } else { return un$hit }
Tuhy Yo Fenix… kad uloviš vremena, probaj popravit ono da su vijesti s portala označene kao pročitana tema. 🤜🤛
Tuhy Tuhy probaj popravit ono da su vijesti s portala označene kao pročitana tema Samo da javim da mi je i dalje isto. Vijest tema je po defaultu pročitana.
TITANXIS Sretan sam kaj ima ponovo bijela tema ali nema opcije za mjenjanje ako neko želi promjenit u crnu. Govorim za slučaj na kompu, edge browser, ne znam kak je drugdje izgled.
TITANXIS Fenix To sam primjetio sinoć. Stavio si kao nekad da je to mjenjanje u profilu. 😘 Na kraju neka su svi zadovoljni. 🍷